Uitzending
M. - 18-5-2020

18-5-2020

M.

277 x bekeken | 0 reacties
4
'The Discomfort of Evening' van Marieke Lucas Rijneveld is een wereldwijde bestseller. Het is de droom van iedere schrijver: een debuutroman uitbrengen die over de hele wereld wordt gelezen. Schrijfster Marieke Lucas Rijneveld flikte het. Haar boek wordt uitgebracht in onder meer Engeland en de Verenigde Staten. En als klap op de vuurpijl is De Avond is Ongemak ook nog eens op de shortlist van de prestigieuze International Booker Prize terecht gekomen.

Dertig en gezegend met kinderen: wat maakt je tot een moderne vader? Vanavond begint de serie Dertigers waarin we een vriendengroep volgen, bestaande uit, je verwacht het al, allemaal dertigers. Een belangrijk thema in de serie is het moderne vaderschap. Want hoe ziet dat er eigenlijk uit? We bespreken het met drie vaders, allen in de dertig: acteur Lykele Muus, presentator Renze Klamer en journalist Julien Althuisius.

Worden jongeren door de coronacrisis de nieuwe kwetsbare groep van ons land? Plots je bijbaantje kwijt door de gevolgen van de crisis De financiŽle problemen kunnen leiden tot meer stress, eenzaamheid en mentale klachten. Moet de overheid ingrijpen? En wat moet er dan gebeuren? We bespreken het met generatie-expert, Talitha Muusse, hoogleraar pedagogiek Micha de Winter PvdA-fractievoorzitter Lodewijk Asscher.

In deze uitzending van M. waren Lodewijk Asscher en Micha de Winter te gast. De presentatie was in handen van Margriet van der Linden. Deze uitzending van het programma M. werd uitgezonden op maandag 18 mei door KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie