Uitzending
Koffietijd - Aflevering 73

Aflevering 73

Koffietijd

8-12-2021

| 220 x bekeken | 0 reacties
5
Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en je wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Filmset-vriendinnen Bracha en Eva
Al 13 jaar zijn Eva en Bracha vriendinnen. Ze ontmoetten elkaar op de set van de serie 'Singel' en nu zijn ze weer samen te zien in de nieuwe Netflix kerstfilm 'De Familie Claus 2'. Al zien ze elkaar buiten alle filmsets niet veel, is de vriendschap heel bijzonder.

April's kerst(nummer)
April Darby heeft haar eerste kerst-single uitgebracht. Een persoonlijk, warm en old school nummer. En April houdt van kerst, dus wie weet vorig jaar een heel album...

Samen vieren wij de kerst alleen - April Darby
April Darby laat haar eerste kerst-single: Samen vieren wij de kerst alleen.

Geroosterde spruitjes en wortelen met kruidenolie
London helpt deze maand met makkelijke, maar toch heerlijke kerstgerechten. Vandaag een bijgerecht.

Film-quotes in een scheurkalender
René Mioch loopt al zijn leven lang rond in de filmindustrie en heeft uit de films die hij in al die jaren heeft gezien de beste quotes verzameld in een scheurkalender.

Geven en nemen in de wereld: War Child
Maandag 29 november werd de campagne 'Meer kinderen laten dromen' van War Child gelanceerd. Ambassadeur Quinty Misiedjan vandaag over War Child en de campagne.

Songfestival-nieuws
Al is het pas december en duurt het nog een half jaar, maar we blikken alvast vooruit op het Songfestival! Want onze inzending is bekend.

Liefdes- en zakenpartners
We beginnen deze ochtend met een cappuccino voor Bracha van Doesburgh. Al maakt haar man Daan Schuurmans ook heerlijke koffietjes voor haar. Naast liefdespartners, met een prachtig gezin, zijn Bracha en Daan nu ook zakenpartners. Ze co-produceren hun eerste film samen.

In deze uitzending van Koffietijd waren Bracha van Doesburgh, Quinty Misiedjan en René Mioch te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull, Pernille La Lau, Patrick Martens en Vivian Slingerland. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 73 werd uitgezonden op woensdag 8 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie