Uitzending
Koffietijd - Aflevering 200

Aflevering 200

Koffietijd

1-6-2018

| 693 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: Musicalsterren Vajčn van den Bosch, Nurlaila Karim, William Spaaij en David Goncalves zijn te gast. Ze vertellen over de musicals 'The Lion King', 'On Your Feet' en 'Was Getekend Annie M.G. Schmidt' en treden op. -Marga van Praag, Fred van Leer en Ebru Umar vertellen wat ze deze zomer gaan doen.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Een zomerse musical medley!
Vajčn en Nurlaila sluiten de laatste Koffietijd van dit seizoen af met een bijzondere musical medley!

De Koffietijd-wat-was-het-toch-leuk-en-gezellig-en-wat-vinden-we-het-jammer-dat-het-voorbij-is-Quiz!
Vandaag de allerlaatste uitzending van dit seizoen en wat was het een bijzonder seizoen! Tijd voor een terugblik en dat doen we in de vorm van deze bijzondere quiz met bloopers, fantastische compilaties en gekkigheid!

Mooie initiatieven op een rij!
De afgelopen 200 afleveringen van Koffietijd hebben we ontroerende gesprekken, bevlogen mensen en mooie initiatieven voorbij zien komen. Elke dag besteden we aandacht aan mensen en organisaties die de wereld beter willen maken. Dat kunnen we gelukkig doen, mede dankzij de steun van de deelnemers van de Goede Doelen Loterijen. Een mooie compilatie van dit seizoen!

Foodfestival in je eigen tuin!
De laatste aflevering vraagt natuurlijk om een feestmaal! Het foodfestival seizoen is weer begonnen, maar je kunt natuurlijk ook je eigen foodfestival organiseren. Gewoon in je eigen tuin! Roberta Pagnier maakt een virgin Pińa Colada, een knapperige vistaco én gefrituurde geitenkaasballetjes met honing!

William Spaaij - Foxtrot
William Spaaij zingt alvast een klein voorproefje uit de musical Was Getekend, Annie MG Schmidt.

David Gonçalves - Hij leeft in mij
David Gonçalves doet een klein voorproefje uit The Lion King!

Zomertip: ga naar het theater!
The Lion King, On Your Feet en Was Getekend Annie M.G. Schmidt zijn allemaal deze zomer in het theater te zien en het leuke is dat de hoofdrolspelers: Vajčn van den Bosch, Nurlaila Karim, William Spaaij en David Gonçalves hier meer over komen vertellen bij Koffietijd!

Vajčn van den Bosch - Dr. Beat
Alvast een klein voorproefje van Vajčn met een nummer uit de musical On Your Feet!

Zeg je zomer, dan zeg je: ijs!
Het is de laatste uitzending en daarom sluiten we feestelijk af. En wat hoort er bij dit mooie weer en een laatste feestje? IJs! En het is nog verantwoord ijs ook! Adriaan vertelt er meer over.

De Stip top 10: Foampruikenontwerpers Fientje en Feuntje
Elke dag reizen we met onze oranje stip door het land op zoek naar bijzondere mensen. Uit de ruim 400 stippen hebben we deze laatste twee weken enkele hoogtepunten laten zien.

Marga van Praag is van de strandpolitie
Waar kunnen we ons op verheugen deze zomer? We horen het van vrienden van de show: Marga van Praag, Ebru Umar en Fred van Leer. Marga van Praag heeft echter wel een hele bijzondere hobby op haar vakantie.

Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 200 werd uitgezonden op vrijdag 1 juni door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie