Uitzending
Koffietijd - Aflevering 5

Aflevering 5

Koffietijd

7-9-2018

| 389 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Bridget Maasland over 'Dance Dance Dance'. -Yes-R praat over zijn carrière en treedt op met zijn nieuwe single, 'On The Road'. -Kunstkenner Stephanie Afrifa maakt ons warm voor een paar mooie tentoonstellingen.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Bridget gaat een film regisseren!
Bridget heeft zich ingeschreven op de filmacademie en gaat een film regisseren

Kunst-tips met Stephanie Afrifa
Stephanie Afrifa is een curator en presentator met een passie voor innovatie in kunst, mode, cultuurwetenschappen en welzijn. Daarnaast host ze talkshows en wordt zij vaak gevraagd voor debatten, opinieprogramma's en magazines. Ze leert ons kijken naar kunst en maakt ons warm voor een paar mooie tentoonstellingen.

Akoestiek op de werkvloer
Jeroen en Demelza vertellen ons over de akoestiek op de werkvloer

Bridget walgt van natte papiertjes
Tijdens het spelletje met dilemma's krijgt Bridget een dilemma voorgelegd. Hierbij vertelt ze dat ze natte papiertjes erg vies vind

In deze uitzending van Koffietijd waren Bridget Maasland en Yesser Roshdi te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 5 werd uitgezonden op vrijdag 7 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie