Uitzending
Koffietijd - Aflevering 197

Aflevering 197

Koffietijd

29-5-2018

| 407 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Hockeyster Ellen Hoog praat over het programma 'Ellen & Naomi: 24 Uur Mandekking'. Hierin volgt ze samen met Naomi van As 24 uur lang BN'ers, om een kijkje te krijgen in hun drukke leven. -Zangeres Jennie Lena treedt op. -Pim van den Akker is de bedenker van het leerpakket 'Groen Doen in de Klas!' en vertelt hierover.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Ellen de Hoog over 24 uur mandekking
Voormalig tophockeyster Ellen Hoog en Naomi As krijgen een eigen personalityshow '24 uur mandekking'.

Maak van migraine een hoofdzaak
Migraine is een (chronische) hersenziekte. De meest voorkomende klachten tijdens een migraineaanval zijn: kloppende hoofdpijn, misselijkheid en overgeven, overgevoeligheid voor licht en geluid en soms ook visuele stoornissen, zoals het zien van vlekken. Hoofdpijn is dus slechts een onderdeel van migraine.

Sfouf
Sfouf is een zoet mengsel van geroosterde bloem en specerijen - en in Marokko in vele varianten te vinden, iedereen heeft zo z'n eigen recept. Het is een echt feest 'koekje', voor geboortes, bruiloften en natuurlijk tijdens de ramadan.

De Stip Top 10: Onbeperkte sporter
Maurice uit Schiedam vind dat de grootste beperking tussen je oren zit.

Pim wil de creativiteit en het talent terug brengen in de klaslokalen
Meesterbloemstylist Pim van den Akker wil dat kinderen meer leren over bloemen en planten. Met die gedachte heeft hij een lespakket voor basisscholen ontwikkeld: Groen Doen in de Klas.

In deze uitzending van Koffietijd waren Ellen Hoog, Naomi van As en Pim van den Akker te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 197 werd uitgezonden op dinsdag 29 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie