Uitzending
Koffietijd - Aflevering 199

Aflevering 199

Koffietijd

31-5-2018

| 375 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Arthur Japin vertelt over zijn boek 'Kolja'. -Jet van Nieuwkerk over haar documentaire 'Niet Gezond Meer'. -De Koffietijdvrouwen blikken terug op de afgelopen negen maanden.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Door de ogen van de vogelbescherming
Vivian gaat op ontdekkingstocht in een van de mooiste natuurgebieden van ons land - onder de rook van Amsterdam: de weidevogelboulevard.

Arthur Japin over zijn roman Kolja
Elke maand bespreken we met de leesfanaten van onze online community 'Lees Lekker Mee met Koffietijd' een boek. Deze keer is dat Kolja van Arthur Japin. Een boek over de beroemde componist Pjotr Iljitz Tsjaikovski in het decor van het Rusland van de vorige eeuw.

Bloemkool en knolselderij van de barbecue
Hugo maakt vandaag bloemkool en knolselderij van de barbecue. Een mooi, kleurrijk zomers gerecht met een IsraŽlisch tintje. Perfect voor bij een barbecuefeestje of als licht hoofdgerecht met deze warme dagen.

Wat te doen bij spier- en gewrichtspijn?
Gezondheidsdeskundige van A. Vogel Marcel Brienne vertelt ons wat we moeten doen als we last hebben van spier-en gewrichtspijn.

De Stip Top 10: Pennenverzamelaar Alex
Dit hele seizoen reisde de stip het land door op zoek naar bijzondere mensen met mooie verhalen. Deze week zetten we de tien meest bijzondere verhalen van dit seizoen op een rij. Vandaag op nummer negen: de pennenverzamelaar uit Woerden.

Een terugblik op het seizoen met de Koffietijdvrouwen
Negen maanden lang deelden de Koffietijdvrouwen ziel en zaligheid met ons. Hoe hebben ze dit ervaren? En hoe was het om in een vreemde groep vrouwen persoonlijke verhalen te delen? Tijd voor een terugblik!

In deze uitzending van Koffietijd waren Arthur Japin en Jet van Nieuwkerk te gast. Caspar BŁrgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 199 werd uitgezonden op donderdag 31 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie