Uitzending
Koffietijd - Aflevering 1

Aflevering 1

Koffietijd

3-9-2018

| 1017 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Lisa Loïs zingt voor het eerst de GTST leader live
Vandaag sloot Lisa Loïs de eerste aflevering van het nieuwe seizoen Koffietijd af met de leader van GTST.

Koffietijd "Aflevering 1"
Met in deze uitzending: -Babette van Veen, Tim Immers en Roel Dirven blikken terug op de zomercliffhanger van 'Goede Tijden, Slechte Tijden' en vertellen over het nieuwe seizoen, dat vanavond begint. -Journalist Floor Bakhuys Roozeboom pleit voor minder angst bij het opvoeden van kinderen. -Patrick Martens met het laatste showbizznieuws.

krijgen we eindelijk het antwoord op de bloedstollende zomercliffhanger?
In de eerste uitzending van Koffietijd blikken we samen met Babette van Veen, Tim Immers en de nieuwe hunk Roel Dirven terug op de cliffhanger van vorig seizoen en lichten ze voor ons een tipje van de sluier op over het nieuwe seizoen.

Een nieuw stukje Nederland: Marker Wadden
Marker Wadden van Natuurmonumenten is een uniek natuurgebied in ontwikkeling. Dit grote project draagt bij aan het natuurherstel van het Markermeer.

Voeden we onze kinderen te angstig op?
Als ouders proberen we onze kinderen zoveel mogelijk te beschermen. Maar zijn we daarin niet een beetje doorgeslagen? Floor Bakhuys Roozeboom pleit voor minder angst bij het opvoeden.

Gamba's in zoete auberginesaus met tagliatelle
Onze kok Eva Posthuma de Boer bereidt gamba's in zoete auberginesaus met tagliatelle.

Quinty en Pernille proberen challenge die de wereld overgaat
Patrick leert Quinty en Pernille de Dele Alli Challenge.

In deze uitzending van Koffietijd waren Babette van Veen, Patrick Martens, Roel Dirven en Tim Immers te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 1 werd uitgezonden op maandag 3 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie