Uitzending
Koffietijd - Aflevering 194

Aflevering 194

Koffietijd

24-5-2018

| 520 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -May-Britt Mobach van Amayzine en Hilmar Mulder van Libelle praten over de mode-evenementen van deze zomer. -Susan Smit over de nominaties van de Gouden Strop. -Laura Hoitsema vertelt over haar organisatie Paard in Nood Spanje.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Gelukkiger door paarden
Laura had een missie, getraumatiseerde paarden een veilig thuis geven. Onverwachts gebeurt en nog veel meer moois en waren het niet alleen de paarden die opbloeiden.

In de schaduw kun je ook verbanden. Waar of niet waar?
Voorzichtig zijn met de zon, we kunnen het er niet vaak genoeg over hebben. Toch zijn er nog veel onduidelijkheden over de juiste zonbescherming. Lotte van D.I.O. en DA geeft zon-advies!

Frisse salade met tataki van tonijn
Caspar kookt voor ons vanuit Frankrijk. Deze frisse salade is samen met de tonijn een verrukkelijke combinatie. Bon apetite!

Game changer: David Loftus
Vandaag ontmoeten we David Loftus, award winning foodfotograaf, die te boek staat als n van de beste wereldwijd. Hij is de huisfotograaf van Jamie Oliver en andere grote namen. Met zijn losse, frisse en pure manier van eten in beeld brengen is hij van enorme invloed is geweest op de food fotografie - en dat is hij nog steeds.

Wat te doen tijdens opvliegers?
De overgang. Elke vrouw krijgt er vroeg of laat mee te maken. Een opvallend vaak terugkerend onderwerp zijn de opvliegers. En daarom vandaag: wat te doen tijdens opvliegers op het gebied van slapen, eten en kleding. Marcel geeft tips!

De Stip Top 10: Cactusoase
Annie Cactus uit Ruurlo heeft haar eigen cactusoase

Tips voor de zomer!
May-Britt Mobachen en Hilmar Mulder vertellen ons waar je deze zomer echt heel moet gaan.

In deze uitzending van Koffietijd waren Hilmar Mulder, May-Britt Mobach en Susan Smit te gast. Caspar Brgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 194 werd uitgezonden op donderdag 24 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie