Uitzending
Koffietijd - Aflevering 181

Aflevering 181

Koffietijd

10-5-2021

| 733 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Stanley Burleson en William Spaaij over de musical 'Aladdin'. -Schrijver Pim Lammers geeft kinderboekentips en vertelt over zijn boek 'Kamiel De Kameel'. -Maaike Dorsteen over collageen.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Quesadillas met Maza Hoemoes Zongedroogde Tomaat
We starten de week makkelijk en vega! London maakt quesadillas met Maza hoemoes zongedroogde tomaat. Met voor de verfrissing een komkommer raita.

Patrick en Jamai proeven alvast de sfeer in Rotterdam
Rotterdam maakt zich klaar voor het Eurovisie Songfestival. De voorbereidingen zijn in volle gang. En Patrick en Jamai zijn alvast de sfeer aan het proeven.

Wat te doen tegen ouderdomskwaaltjes?
Onze beautyexpert Maaike is er weer en dat betekent goede tips voor onze huid! Fijne lijntjes, rimpels, pigmentvlekken en wallen, we hebben er allemaal last van, hoe kunnen we dit voorkomen? Maaike vertelt het ons!

Welke kinderboeken mogen we niet missen?
Pim is kinderboekenschrijver en heeft voor ons leuke leestips. Ook vertelt hij over zijn nieuwe boek 'Kamiel de Kameel'.

Stanley begint de dag met een workout
London heeft een lekkere cappuccino voor Stanley gemaakt. Klopt het dat theatermensen avondmensen zijn?

Pernille en Quinty hebben een fijne Moederdag gehad
Pernille's dochter heeft een heerlijke taart gemaakt en Quinty's dochter heeft een tekening gemaakt!

In deze uitzending van Koffietijd waren Stanley Burleson en William Spaaij te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull, Pernille La Lau, Patrick Martens en Vivian Slingerland. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 181 werd uitgezonden op maandag 10 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie