Uitzending
Koffietijd - Aflevering 5

Aflevering 5

Koffietijd

4-9-2020

| 589 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Frank en Rogier over hun nieuwe programma 'Frank En Rogier Checken In'. -Ontwikkelingspsycholoog Steven Pont en Koffietijdvrouw Brenda Schaaper blikken vooruit op de uitdagingen van het komende schooljaar.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Yes! Yoga met Quinty is terug!
Want dit is niet eerste keer. Tijdens het begin van de Corona periode zat Quinty vast in Atlanta. Om toch in contact te blijven met onze kijkers, gaf ze iedere week een yogales.

Hoe komen we dit schooljaar Corona-proof door?
Want voor de middelbare scholen was het best wel een uitdaging om alles corona-proof te krijgen. Met ontwikkelings-psycholoog Steven Pont en Koffietijdvrouw Brenda Schaaper blikken we vooruit op de uitdagingen van het komende schooljaar.

Frank en Rogier checken in bij Koffietijd
Na vier seizoenen interieurs pimpen in 'Paleis voor een Prikkie', is het voor stylisten Frank en Rogier tijd voor iets nieuws. Nu is de Bed & Breakfast aan de beurt: 'Frank en Rogier checken in'.

Lasagne met zomerse groenten en tomatensalade
Een lekker recept om uit te pakken in het weekend!

Hoe ging het er deze zomer in entertainment-land aan toe?
Want een aparte zomer was het zeker. Normaal gesproken lopen we namelijk alle filmsets af om items op te nemen. Toch heeft Entertainment-deskundige Eline de Ruig genoeg te vertellen!

Bijna driekwart van het eten en drinken voor kinderen is ongezond
Dat stond in het rapport van Unicef wat afgelopen dinsdag naar buiten kwam. De meeste producten bevatten veel te veel suiker, verzadigd vet, calorieŽn of zout. Hoe kijken we door de misleidende teksten op verpakkingen heen? Suzanne Laszlo, directeur van UNICEF en Iris Groenenberg, voedingsexpert bij het Voedings-centrum vertellen het ons!

Even opstarten met een koffie voor Frank en Rogier
Met een Hazelino en een zwarte koffie met een zoetje.

In deze uitzending van Koffietijd was Steven Pont te gast. Caspar BŁrgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 5 werd uitgezonden op vrijdag 4 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie