Uitzending
Koffietijd - Aflevering 181

Aflevering 181

Koffietijd

5-5-2014

| 1173 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van Koffietijd! onder andere:

Gebakken sardientjes met couscoussalade
Couscous is een populair gerecht uit Marokko. Wat bij ons aardappels zijn en in Azi rijst, is couscous in Afrika! Couscous is in verschillende smaken te verkrijgen, hierdoor kun je zelf een smaak uitkiezen die je lekker vindt en dus ook veel variren.

Theodor Holman
Hij is schrijver, radiopresentator n columnist van de Amsterdamse krant Het Parool. Een aantal columns zijn nu gebundeld in dit boek: Theodor Holman!

Free Press Unlimited
Het Jeugdjournaal helpt kinderen de wereld te begrijpen. Maar niet in alle landen is dit vanzelfsprekend. Pernille ging naar Zambia waar een jeugdjournaal voor kinderen op tv is te zien dankzij Free Press Unlimited.

Hoofdgasten: Samantha & Michael
Haar kennen we van Oh Oh Cherso, hem kennen we weer van haar. We hebben de bruiloft, de zwangerschap n de vakantie gezien. Maar nu is het tijd om geld te gaan verdienen. Barbie en Michael komen op de koffie!

A. Vogel: Spataderen
Het wordt weer warm weer, dus tijd om de rokjes en korte broeken uit de kast te halen! Maar niet als je spataderen hebt... Gelukkig heeft A. Vogel daar een middeltje voor. Marcel vertelt meer.

Sportmaatjes XL-S
Vivian ging op bezoek bij een paar sportieve dames!

Live op locatie Bevrijdingsdag
Onze verslaggeefster Astrid praatte met Kensington en Douwe Bob. Al zenuwachtig voor hun optredens op Bevrijdingsdag?

In deze uitzending van Koffietijd! was Theodor Holman te gast. Caspar Brgi was in deze uitzending van Koffietijd! deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Deze uitzending van het programma Koffietijd! met de titel Aflevering 181 werd uitgezonden op maandag 5 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie