Uitzending
Koffietijd - Aflevering 104

Aflevering 104

Koffietijd

20-1-2022

| 342 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Cesar Zuiderwijk over het programma Tribute - Battle Of The Bands. -Saar Koningsberger over de Week van het Vergeten Kind. -Teun Toebes schreef het boek VerpleegThuis en gaat nu het theater in. -Hetty Crčvecoeur over vitaminesupplementen.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

DIY tip van Marrit: maak je eigen riser-tray!
We zitten allemaal veel thuis en daarom is het fijn om wat extra tijd te besteden aan de gezelligheid van je huis. Marrit, van de blog donebymyself, weet als geen ander hoe je je huis helemaal kunt opleuken met DIY-projecten.

Veel kinderen hebben het moeilijk in de Gesloten Jeugdzorg
Van 28 januari tot en met 4 februari is het de Week van het Vergeten Kind. Deze keer staat de week geheel in thema van 'de beschadigende werking van de Gesloten Jeugdzorg'. Je verwacht namelijk dat de Gesloten Jeugdzorg een veilige plek is, maar kinderen hebben het daar juist moeilijk. Ambassadeur van stichting 'Het Vergeten Kind', Saar Konings-berger en ervarings-deskundige Nienke vertellen waarom.

We starten het jaar fris met deze tips van Hetty
Januari is de maand van de frisse start. De shakes, boeken en yogalessen vliegen ons om de oren. Alles voor een gezonder leven. Maar waar we in deze wintermaanden zeker aan moeten denken, zijn vitamines. We hebben het erover met onze gezondheids-deskundige Hetty.

London maakt een ovenschotel met rode kool
London gaat deze keer voor een oud-Hollandse klassieker. Hij kreeg namelijk van een aantal kijkers de vraag of hij wil laten zien hoe je zelf rode kool met appeltjes maakt. Je kent het wel, die rode kool uit een glazen potje. Die kun je dus ook gewoon zelf maken! Onze top chef laat zien hoe.

Teun gaat het theater in met 'VerpleegThuis'
Eén op de drie vrouwen krijgt dementie. Teun Toebes woont anderhalf jaar in een gesloten afdeling met dementerende ouderen. Hij schreef al zijn ervaringen op in het populaire boek 'VerpleegThuis', dat meteen binnenkwam op nummer 1 in de bestsellerlijst. Het zorgsysteem moet volgens Teun flink aangepakt worden. Hij vertelt ons hoe het anders kan.

Cesar Zuiderwijk had bijna zijn eigen kookschool
Het scheelde niet veel of Cesar had niet achter de drums gezeten maar in de keuken gestaan. Hij vertelt ons hoe deze droom is ontstaan en hoe hij bíjna zijn eigen kookschool had.

De kippen van Vivian zijn verhuisd!
Vivian wil wat met Pernille bespreken. Haar kippen zijn namelijk verhuisd naar een mooie droom boerderij. Zijn ze al een beetje gewend?

In deze uitzending van Koffietijd waren Cesar Zuiderwijk en Saar Koningsberger te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull, Pernille La Lau, Patrick Martens en Vivian Slingerland. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 104 werd uitgezonden op donderdag 20 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie