Uitzending
Koffietijd - Aflevering 106

Aflevering 106

Koffietijd

24-1-2022

| 381 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Vajèn van den Bosch treedt op en vertelt over haar hoofdrol in de Duitse productie van musical Wicked. -Wetenschapsjournalist Jim Jansen over buitenzwemmen. -Sasja Bökkerink en Archell Thompson over een project van Unicef op Aruba en Curaçao.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Vajèn van den Bosch speelt de hoofdrol in een Duitse musical
Het is inmiddels haar tweede buitenlandse rol, eerder speelde ze in de Duitse Cirque Du Soleil-musical Paramour. Op dit moment schittert ze in de musical Wicked.

Vega erwtensoep
Een lekkere winterse soep met lekker veel groenten.

UNICEF helpt Aruba en Curaçao bij de versterking van hun kinderbeschermingssysteem
De regeringen van Aruba en Curaçao hebben UNICEF Nederland gevraagd hen te helpen bij de versterking van hun kinderbeschermingssysteem, omdat zij zelf de kennis en middelen niet hebben. Dit met steun van de Nationale Postcode Loterij.

Buiten zwemmen is populair!
Het wint steeds meer aan populariteit: buiten zwemmen. Niet alleen zomers in het zwembad, maar ook met lage temperaturen in open wateren. Maar waarom? En wat doet het voor lichaam en geest? We gaan er induiken met wetenschaps-journalist en maker van het boek 'Zwemmers-geluk' Jim Jansen. Wie er ook enthousiast over is, is onze Claudia Straatmans. Op haar beurt probeert zij Patrick weer te overtuigen, samen staan zij deze ochtend buiten bij het 'De Mirandabad' in Amsterdam.

Een kopje koffie voor musicalster Vajèn van den Bosch
Gistermiddag stond ze nog op de planken in Hamburg voor de musical Wicked en nu is ze gezellig bij ons in de studio.

Loretta heeft een lekker lentegevoel
De vogeltjes fluiten, Quinty haar planten en bloemen staan alweer in de knop en Loretta heeft goede hoop dat de pandemie snel voorbij is.

Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull, Pernille La Lau, Patrick Martens en Vivian Slingerland. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 106 werd uitgezonden op maandag 24 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie