Uitzending
Koffietijd - Aflevering 108

Aflevering 108

Koffietijd

26-1-2022

| 310 x bekeken | 0 reacties
5
Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en je wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Maestro-winnaar Sor over zijn overwinning
Al tien dagen lang mag rapper Sor de daken schreeuwen dat hij de winnaar is van Maestro! Vandaag is hij bij ons in de studio en treed hij ook nog bij ons op.

Eddy ZoŽy onderzoekt hoe gasvrij Nederland is
Eddy ZoŽy vertelt vandaag hoe het gesteld is met de gasvrijheid in ons land. Natuur & Milieu heeft Eddy ingeschakeld want Nederland staat voor een grote uitdaging: in 2050 zijn Šlle Nederlandse huizen vrij van aardgas.

Het IFFR mag beginnen!
Vanavond is de openingsavond van de 51e editie van het International Film Festival Rotterdam. Verschillende filmmakers van over de hele wereld zullen de komende dagen in totaal zo'n 200 films laten zien. We praten erover met festivaldirecteur Vanja Kaludjercic.

Ron geeft een lesje mode-erfgoed
Ron vertelt ons vandaag waar de fascinatie vandaan komt voor bepaalde designer merken. Hij geeft een lesje mode-erfgoed van drie grote modehuizen.

Sporten (en eten) verbindt
Er is toch niets†beters dan de geur van versgebakken croissantjes?†Een heerlijk ontbijtje of lunch†-†natuurlijk†met croissants†-†is niet alleen lekker, maar zorgt ook voor verbinding met je tafelgenoten.

Proef op de som: kweepeer!
Het is weer tijd voor proef op de som met onze culinaire redacteur Bibi. Vandaag maakt ze samen met Londen een verassende maaltijd met kweeperen!

Sor heeft een bijzondere wekker!
Maestro-winnaar en rapper Sor heeft een andere manier van wakker worden. Hij heeft namelijk een bijzondere wekker...

Pernille: "Vandaag is anders wakker worden."
Gisteren kregen wij het goede nieuws te horen dat de culturele sector weer open mag. Bij Pernille stromen enthousiast de to-do lijstjes al weer vol!

In deze uitzending van Koffietijd was Eddy Zoey te gast. Caspar BŁrgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull, Pernille La Lau, Patrick Martens en Vivian Slingerland. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 108 werd uitgezonden op woensdag 26 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie