Uitzending
Koffietijd - Aflevering 100

Aflevering 100

Koffietijd

14-1-2022

| 221 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Frits Sissing over de finale van Maestro. -Eddy Zoy over duurzaamheid. -Marcel Brienne heeft tips om van je hoest af te komen. -Eline de Ruig met het entertainmentnieuws.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Frits Sissing over de finale van Maestro
Zondag is alweer de finale van Maestro. Presentator Frits Sissing is bij ons te gast en blikt vooruit op deze spannende uitzending.

Bananenpannenkoeken
Begin het weekend goed met deze lekkere bananenpannenkoekjes van London!

Welke series moeten we zien?
Vandaag is entertainment-deskundige Eline De Ruig bij ons te gast. Ze vertelt ons welke series en films we echt niet mogen missen.

Hoe kom je snel van je hoest af?
Gezondheids-deskundige Marcel geeft ons de beste tips om snel van je hoest af te komen.

Wat is het geheim van Frits Sissing?
Frits Sissing zijn deelname aan een programma is vaak succesvol. Derde bij Dancing With the Stars, gewonnen Wie is de Mol en tweede Het Perfecte Plaatje. Wat is hiervoor het geheim van Frits?

Patrick zoekt een laag dressoir
Na een jaar van verbouwen is het huis van Patrick bijna af. Toch ontbreekt er nog een ding en dat is een laag dressoir voor de tv.

Hannelore Zwitserlood blikt terug op haar deelname aan 'Special Forces Vips'
Vorig jaar stopte ze met radio-maken bij 538, maar gelukkig horen we haar nog genoeg als voice-over, in haar podcast en in haar sport vlogs. En omdat ze van nieuwe uitdagingen houdt, deed ze ook mee aan 'Special Forces VIPS'.

In deze uitzending van Koffietijd waren Eddy Zoey, Frits Sissing en Hannelore Zwitserlood te gast. Caspar Brgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull, Pernille La Lau, Patrick Martens en Vivian Slingerland. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 100 werd uitgezonden op vrijdag 14 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie