Uitzending
Koffietijd - Aflevering 103

Aflevering 103

Koffietijd

19-1-2022

| 613 x bekeken | 0 reacties
5
Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en je wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur.

In deze uitzending van Koffietijd onder andere:

Marcel Musters maakt een carrièreswitch
De meesten zullen hem kennen uit het theater of van tv series als 'Hertenkamp', 'Oud Geld' en 'Familie Kruys', maar de laatste tijd horen we minder van hem als acteur. Marcel Musters is namelijk gestopt met acteren. We kunnen nu van hem genieten als podcast maker in de podcast 'De 100 vrouwen van Marcel'. Hierover vertelt hij meer bij ons in Koffietijd!

De verrader van Anne Frank is bekend
De afgelopen dagen stond het nieuws vol met de onthulling van het vijf jaar-durende onderzoek naar de verrader van Anne Frank. In het boek 'Het Verraad van Anne' geven de onderzoekers voorzichtig antwoord op de nog altijd onbeantwoorde vraag: wie verraadde Anne Frank en haar familie in het Achterhuis? Historisch onderzoeker Gertjan Broek zit bij ons aan tafel en vertelt alles over dit onderzoek. Bekijk het fragment!

Bami met gebakken paksoi
London maakt vandaag bami à La Loy. Dat wordt smullen!

Fien en Teun bij iedereen in de huiskamer!
Entertainment-deskundige Eline de Ruig en theater-producent Michael van Hoorne geven ons iedere maand tips voor de leukste familie-uitjes. Deze keer helemaal in het teken van de vrolijke karakters Fien en Teun.

Laat je haar knippen in het theater!
In het theater je haar laten knippen? Dat kan vanaf vandaag. De theaterwereld voert een actie uit voor het heropenen van de culturele sector. Sanne Wallis de Vries en Lies Visschedijk vertellen in Koffietijd wat er precies gaat gebeuren.

Marcel Musters ligt om 20:00 uur al in bed!
Het was geen probleem voor Marcel en zijn lieve hond om op tijd in de studio te zijn. Hij staat dagelijks om 05:00 uur 's ochtends al op om aan zijn dag te beginnen.

"Het thuis sporten valt tegen."
Pernille heeft het thuis sporten geprobeerd maar dit valt voor haar tegen. Gelukkig zijn de sportscholen weer open!

In deze uitzending van Koffietijd waren Jan Broek, Lies Visschedijk, Marcel Musters en Sanne Wallis de Vries te gast. Caspar Bürgi was in deze uitzending van Koffietijd deskundige. De presentatie was in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull, Pernille La Lau, Patrick Martens en Vivian Slingerland. Deze uitzending van het programma Koffietijd met de titel Aflevering 103 werd uitgezonden op woensdag 19 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie