Uitzending
Knevel & Van den Brink - Frits Bolkestein, Gerard Cox, Joke Bruijs en Guusje ter Horst

Frits Bolkestein, Gerard Cox, Joke Bruijs en Guusje ter Horst

Knevel & Van den Brink

2-6-2009

| 1569 x bekeken | 0 reacties
8
Frits Bolkestein
De weg naar de Europese stembus gaat voor de VVD niet over rozen. De uitspraken van VVD-leider Mark Rutte over het toestaan van het ontkennen van de Holocaust, heeft de liberalen in problemen gebracht. In de laatste peiling van Maurice de Hond zakt de VVD naar 12 zetels als er nu Tweede Kamerverkiezingen zouden worden gehouden. De partij telt nu 22 zetels. Vanavond spreekt VVD-coryfee Frits Bolkestein zich uit over deze kwestie. Onder zijn leiding haalde de VVD het hoogste zetelaantal ooit: 38. Kan Rutte zich herstellen? En wat betekent deze kwestie voor de uitslag van de liberalen aanstaande donderdag bij de Europese verkiezingen?

Gerard Cox en Joke Bruijs
Na zestien seizoenen stopt morgenavond de populaire serie 'Toen was geluk heel gewoon'. Als Jaap en Nel hebben Gerard Cox en Joke Bruijs de kijkers het Nederland van de jaren '50 en '60 laten herbeleven. Nu het tijd is om te stoppen, komt de cast nog een keer bij elkaar om samen met Knevel en Van den Brink afscheid te nemen van één van Nederlands langstlopende komedieseries.

Guusje ter Horst
De minister van Binnenlandse Zaken wil dat mensen die geweld gebruiken tegen onder meer politieagenten en ambulancepersoneel dubbel worden gestraft. Maar afgelopen week liet de Amsterdamse politierechter echter weten dat geweld en agressie bij het beroepsrisico hoort en dubbele straffen daarom lang niet altijd moeten worden opgelegd. Legt de minister zich hierbij neer?
Bovendien wil het kabinet ons mobiliseren in de strijd tegen verloedering, agressie en geweld. Wat de minister van de Nederlanders verwacht, vertelt ze vanavond in 'Knevel & Van den Brink'.

Deze uitzending van het programma Knevel & Van den Brink met de titel Frits Bolkestein, Gerard Cox, Joke Bruijs en Guusje ter Horst is uitgezonden op dinsdag 2 juni door de EO. Te gast waren Frits Bolkestein, Gerard Cox, Guusje ter Horst en Joke Bruijs. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie