Uitzending
Knevel & Van den Brink - Benno Baksteen en Maarten van Rossem

Benno Baksteen en Maarten van Rossem

Knevel & Van den Brink

1-6-2009

| 2013 x bekeken | 0 reacties
7
Benno Baksteen
In 'Knevel & Van den Brink' becommentarieert luchtvaartdeskundige Benno Baksteen het laatste nieuws over rampvlucht AF447. Het toestel van Air France dat onderweg was van Rio de Janeiro naar Parijs verdween van de radar in zwaar onweer. Er is geen hoop meer voor de 228 inzittenden.

Wouter Hamel
Jazz-zanger Wouter Hamel is wereldberoemd in Zuid-Korea. Net terug van een tournee door Azië, schuift de Nederlandse zanger aan bij Knevel en Van den Brink.

Boele Ytsma
De podcast-priester bestond al, maar nu is er ook een protestantse variant: de twitter-dominee. De jonge predikant Boele Ytsma bereikt zijn gelovigen via internetradio, twitterberichten en blogs. En sinds vandaag ook, heel ouderwets, met een boek; 'Van de Kaart – manifest van een gepassioneerde twijfelaar'.

Maarten van Rossem
Maarten van Rossem is een autoliefhebber en weet alles van Amerika. De ideale combinatie om hem te vragen de dreigende ondergang van de Amerikaanse autoindustrie te becommentariëren.

Deze uitzending van het programma Knevel & Van den Brink met de titel Benno Baksteen en Maarten van Rossem is uitgezonden op maandag 1 juni door de EO. Te gast waren Maarten van Rossem, Benno Baksteen en Wouter Hamel. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie