Uitzending
Knevel & Van den Brink - Hannie van Leeuwen en Liesbeth List

Hannie van Leeuwen en Liesbeth List

Knevel & Van den Brink

9-6-2009

| 5040 x bekeken | 0 reacties
8
Hannie van Leeuwen
Oud-CDA-politica Hannie van Leeuwen heeft in Amsterdam de Majoor Bosshardtprijs ontvangen van het Leger des Heils. De prijs is bedoeld voor een persoon en een organisatie die zich het afgelopen jaar op een bijzondere manier hebben ingezet voor de samenleving. Het Leger des Heils meldt dat Van Leeuwen "ondanks haar hoge leeftijd nog voluit in de samenleving staat."

Liesbeth List
Liesbeth List wint voor de tweede keer een John Kraaijkamp Musical Award voor haar glansrol als Edith Piaf in 'Piaf'. Ze won in de categorie Beste vrouwelijke hoofdrol in een kleine productie. "Ik word gek! Ik had nooit verwacht dat ik 'm weer zou winnen voor dezelfde rol. Bovendien had ik stevige concurrentie. Ik was heel kalm, maar als je dan je naam hoort...", aldus List vanmorgen in de Telegraaf. Liesbeth zet haar tweede award in de kast, gezellig naast haar eerste award. "Dan is hij nooit meer alleen."

Chris Hölsken
'Pedojager' Chris Hölsken woont, naar eigen zeggen, vanwege doodsbedreigingen van pedofielen in een caravan ergens in Nederland. Hölsken beheert een website met foto's van veroordeelde pedo's. Maar hij wil nog een stap verder gaan in zijn strijd tegen pedofielen.

Yasmin Nasr & Eli Bouscher
Een aantal Marokkaanse jongeren uit Bos & Lommer, Amsterdam, wil deze zomer een bustour maken langs steden en dorpen waar de PVV de grootste partij is geworden. Ze willen in gesprek met PVV-stemmers. In 'Knevel & Van den Brink' vanavond de aftrap van deze tournee.

Deze uitzending van het programma Knevel & Van den Brink met de titel Hannie van Leeuwen en Liesbeth List is uitgezonden op dinsdag 9 juni door de EO. Te gast waren Hannie van Leeuwen en Liesbeth List. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee