Uitzending
Knevel & Van den Brink - Aleid Wolfsen en Antoinette Hertsenberg

Aleid Wolfsen en Antoinette Hertsenberg

Knevel & Van den Brink

10-6-2009

| 1143 x bekeken | 0 reacties
7
Niels Roelen
Beroepsmilitair Niels Roelen over zijn ervaringen in Afghanistan en zijn indrukwekkende boek 'Soldaat in Uruzgan'. 'Soldaat in Uruzgan' is een roman, maar bijna alles is waar gebeurd en het maakt duidelijk dat het leven van een Nederlandse militair in Uruzgan in 2007 uit drie dingen bestond: uit vechten, vechten en vechten.

Arnold Burlage
Mogelijk waren radicale moslims aanwezig in de Airbus van Air France die op 1 juni neerstortte in de Atlantische Oceaan. Dat meldden verschillende media in Frankrijk. Onderzoekers van de Franse geheime dienst hebben in BraziliŽ vastgesteld dat de namen van twee mensen die op de passagierslijst stonden, ook op een uiterst geheime lijst staan van radicale moslims. Een gesprek met luchtvaartdeskundige Arnold Burlage.

Aleid Wolfsen
In de Utrechtse wijk Zuilen-Oost is vanaf donderdag een samenscholingsverbod van kracht. Een groep van 27 jongeren mag niet meer in groepjes rondhangen in de wijk. Burgemeester Wolfsen heeft de jongeren voor wie het verbod geldt deze week persoonlijk een brief gestuurd. "Het is een robuuste maatregel, dat geef ik toe, maar het is nodig. Mensen in de wijk zijn bang en dat motiveert zeer om de overlast hard aan te pakken", aldus de Utrechtse burgemeester.

Antoinette Hertsenberg
Presentatrice Antoinette Hertsenberg lanceert morgen, samen met de Amerikaanse culinair journalist Mark Bittman, de site www.devegetarier.nl. Ze willen met de website mensen de mogelijkheid bieden lekker te eten, terwijl ze toch de dierlijke eiwitten laten staan. Bittman en Hertsenberg zijn er beiden van overtuigd dat de consumptie van dierlijke eiwitten omlaag moet om zo onder meer klimaatschade en vernietiging van de natuur te beperken.

Deze uitzending van het programma Knevel & Van den Brink met de titel Aleid Wolfsen en Antoinette Hertsenberg is uitgezonden op woensdag 10 juni door de EO. Te gast waren Aleid Wolfsen en Antoinette Hertsenberg. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee