Uitzending
Kassa - 30-3-2019

30-3-2019

Kassa

1007 x bekeken | 0 reacties
7
Palliatieve zorg niet altijd vergoed. Je dierbare gaat niet meer beter worden en heeft de wens om thuis te sterven. Daarvoor is terminale palliatieve zorg nodig in de laatste fase van iemands leven. Die noodzakelijke zorg zou de verzekeraar moeten vergoeden, maar wat als de zorgverzekeraar moeilijk doet?

Belastingaangifte niet altijd foutloos. Als je je belastingaangifte laat doen door een adviseur verwacht je dat dit foutloos gaat. Die vlieger gaat helaas niet altijd op.

Kassa's bloembollentest! In november 2018 kondigde Kassa een bloembollentest aan. Alle bollen werden getest bij BQ Support in Lisse. Morgen in de uitzending maakt Kassa de eerste resultaten bekend!

Belbus: Schilderworkshop geannuleerd maar geen geld terug. Een artistieke Belbus deze keer! De vriendinnen Annelies en Evy hebben samen een schilderworkshop geboekt bij het bedrijf Paintbar. Helaas annuleert het bedrijf de workshop, maar de dames krijgen hun aankoopbedrag op geen enkele manier terug.

De presentatie was in handen van Brecht van Hulten. Deze uitzending van het programma Kassa werd uitgezonden op zaterdag 30 maart door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie