Uitzending
Kassa - 2-5-2020

2-5-2020

Kassa

893 x bekeken | 0 reacties
7
Veel vragen over vakanties in eigen land. De mailbox van Kassa stroomt over van de vragen met betrekking tot vakanties in eigen land. Bij wie moet ik zijn als mijn verblijf niet doorgaat: de veilingsite of het vakantiepark? Waarom is het annuleren van een grote groepswoning niet mogelijk met de huidige maatregelen? Is een verhuurder verplicht om kosteloos om te boeken? En mag een park weigeren geld terug te geven als een consument geen voucher wil? De Consumentenbond beantwoordt deze en nog meer prangende vragen.

Geen rente voor certificaathouders Rabobank. Het is vaak een appeltje voor de dorst of een welkome aanvulling op het pensioen. Certificaathouders van de Rabobank rekenen eind maart op hun driemaandelijkse rentevergoeding. Maar de bank schrapt op het laatste moment onverwacht de betaling. Volgens berekeningen kunnen certificaathouders fluiten naar maar liefst 363 miljoen euro.

Test: kant-en-klare satÚsaus. Het barbequeseizoen is weer aangebroken en wat is dan lekkerder dan pindasaus bij je sateetjes? Natuurlijk kun je zelf aan de slag met ketoembar, pindakaas en sereh. Maar bij gebrek aan tijd ˇf zin is er in de supermarktschappen genoeg aanbod aan satÚsauzen. Tijd voor een test in Indische sferen: de kant-en-klare satÚsaustest.

Gevolgen van een coronaboete. Als je met meer mensen bij elkaar komt, kun je een boete krijgen voor het overtreden van de coronamaatregelen. Je krijgt dan een strafblad en dat kan later nog vervelende gevolgen hebben als je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) nodig hebt bij een werkgever, of als je bijvoorbeeld naar Amerika wilt reizen.

Verrassingsreisje in de Belbus. Deze week in de Belbus verzorgt Sahil een verrassingsreisje. Want als wij niet naar Frankrijk kunnen dan halen we Frankrijk toch hierheen?

De presentatie was in handen van Amber Kortzorg en Sahil Amar A´ssa. Deze uitzending van het programma Kassa werd uitgezonden op zaterdag 2 mei door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee