Uitzending
Kassa - 25-4-2020

25-4-2020

Kassa

579 x bekeken | 0 reacties
5
In de problemen door je belastingadviseur. Het is kinderlijk eenvoudig om belastingadviseur te worden. Maar door fouten van de adviseur kunnen mensen dik in de problemen en zelfs in de schulden terechtkomen. En wat misschien nog wel het ergste is: jij kunt er zelf de schuld van krijgen.

Klachten over Topbloemen.nl. Veel mensen zullen in deze tijd graag een bloemetje voor zichzelf of voor iemand anders kopen. Het is dan handig dat je dit ook online kunt doen, maar dan moet het boeket natuurlijk wel geleverd worden! Er bereiken ons opvallend veel klachten over de website Topbloemen.nl, die in 2016 nog als beste uit Kassa's bloemenbezorgtest kwam. Boeketten zouden niet geleverd worden of de bezorgde bos komt niet overeen met wat er is besteld. Vervolgens is het lastig om contact te leggen met de klantenservice van het bedrijf. Hoe zit dat? En hoe gaat Topbloemen dit oplossen?

Opvangplekken: Nu en straks. Door de coronacrisis moesten zoveel mogelijk daklozen van straat. Wegens besmettingsgevaar. Extra opvangplekken blijken nu opeens wl mogelijk. Maar hoe is het straks, als het virus weer weg is?

Bijzondere verrassing in De Belbus. Sahil gaat met de Belbus langs bij oma Titi om haar een wel heel bijzondere, muzikale verrassing te bezorgen.

De presentatie was in handen van Amber Kortzorg en Sahil Amar Assa. Deze uitzending van het programma Kassa werd uitgezonden op zaterdag 25 april door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee