Uitzending
Ikon Documentaire - De zin van Bobs dood

De zin van Bobs dood

Ikon Documentaire

24-8-2008

| 1870 x bekeken | 0 reacties
7
Het is een bijzonder gezicht om Kathy Hutchinson en Ryan Aldridge, de twee hoofdpersonen in deze documentaire, samen te zien lopen, praten en lachen. Bijzonder, omdat Kathy acht jaar geleden weduwe werd en Ryan de man is die haar geliefde echtgenoot Bob vermoordde.

Tegen de wil en verwachting van haar omgeving in, lukt het Kathy na een langdurig rouw- en verwerkingsproces om Ryan te vergeven. Ze betrekt hem nu zelfs bij haar kruistocht tegen zinloos geweld. Samen met de man die haar niet alleen weduwe maakte maar die ook haar kinderen van hun vader beroofde, vertelt Kathy 'het verhaal van Bob' in het hele land. Een verhaal over jeugdzonden en foute beslissingen, maar vooral een verhaal over schuld bekennen en vergeven.

De zin van Bob’s dood is een aangrijpende documentaire over de diepere betekenis van vergeving die voor de slachtoffers én voor de daders een opening kan bieden voor een nieuw begin.
d

Deze uitzending van het programma Ikon Documentaire met de titel De zin van Bobs dood is uitgezonden op zondag 24 augustus door de IKON.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie