Uitzending
Humberto - Aflevering 30

Aflevering 30

Humberto

16-7-2021

| 1334 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van Humberto onder andere:

Stem op uw favoriete sportmoment van de week!
Het is een bomvolle sportzomer met naast het EK voetbal ook de Olympische Spelen en de Tour de France. En daarom gaan wij elke vrijdag op zoek naar het mooiste sportmoment van de afgelopen week: Italië die het Europees kampioenschap wint, Björn Kuipers fluit EK finale en Vialli kijkt niet naar de strafschoppen serie. Stem nu via rtl.nl/sportzomeraward op uw favoriet!

Bonnie St. Claire over drankgebruik: 'Kwam er niet uit'
Zangeres Bonnie St. Claire scoorde hit na hit en had ook internationaal succes. Haar privé-leven was vaak roerig en Bonnie vindt het nu, in de herfst van haar carrière, tijd voor een biografie. Daarom schreef ze 'Kwam een vrouw bij de slijterij ' die deze week uitkwam. Over haar leven vol muziek en drank.

'Twee weken geleden verhuisd. Alles is weg'
De overstromingen in Limburg zijn uitgegroeid tot een ramp. Metereoloog Amara Onwuka en deltacommissaris Peter Glas geven een update. Melissa Vermeulen en Laurens van Rossem zagen hun woningen onder water lopen en deden hun verhaal. Het huis van Melissa kwam totaal onder water te staan.

Kasteelheer Laurens moest zwemmen om kasteel te verlaten
De overstromingen in Limburg zijn uitgegroeid tot een ramp. Metereoloog Amara Onwuka en deltacommissaris Peter Glas geven een update. Melissa Vermeulen en Laurens van Rossem zagen hun woningen onder water lopen en deden hun verhaal. Kasteelheer Laurens zag zijn kasteel omringd worden door water en moest zwemmen om het kasteel te kunnen verlaten.

In deze uitzending van Humberto waren Amara Onwuka en Bonnie St. Claire te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma Humberto met de titel Aflevering 30 werd uitgezonden op vrijdag 16 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie