Uitzending
Humberto - Aflevering 29

Aflevering 29

Humberto

15-7-2021

| 2925 x bekeken | 0 reacties
6
Eind november kondigt Theo Hiddema aan op te stappen als Tweede Kamerlid van Forum voor Democratie. Dit kort nadat er daarvoor, binnen en buiten de partij, afkeuring en verontwaardiging ontstaat naar aanleiding van antisemitische en fascistische uitspraken binnen de jongerenafdeling. Op 24 december maakt Hiddema bekend tóch mee te doen aan de verkiezingen in maart, als lijstduwer. Om zich vervolgens deze week weer terug te terug. Theo Hiddema schoof aan bij Humberto om het erover te hebben.

In deze uitzending van Humberto onder andere:

Humberto "Aflevering 29"
Deze uitzending staat volledig in het teken van Peter R. de Vries, zijn leven en zijn werk, waarmee hij een onuitwisbare indruk achterlaat.

'Peter deed alles voor iedereen. Zo'n lieve man'
Een vriend. Een man. Een vader. Een misdaadverslaggever. Een collega. Maar vooral, een hele lieve man. Peter R. de Vries is overleden, na een ongekend laffe moordaanslag. Humberto en zijn gasten stonden stil bij wie hij was en wat hij heeft betekend.

Drukte op Lange Leidsedwarsstraat na overlijden Peter R. de Vries
De Lange Leidsedwarsstraat is door honderden mensen bezocht om een laatste eer te bewijzen aan de overleden Peter R. de Vries. Op die plek werd hij vorige week neergeschoten. Mensen legden massaal bloemen en er kwam spontaan een groep muzikanten voor Peter optreden.

Douwe Bob eert Peter R. de Vries met 'Guaranteed' van Eddie Vedder
Het levensmotto van Peter R. de Vries stond groot op zijn been getattooeerd: 'On a bended knee is no way to be free'. Wat het voor hem betekende legt hij zelf het beste uit.... Het is een tekst uit het het nummer 'Guaranteed' van Eddie Vedder. Wij wilden dit eerbetoon aan Peter natuurlijk daarmee eindigen en Douwe Bob gaat het zingen.

Wilco en Herman mede door Peter R. werd vrijgesproken in Puttense Moordzaak
Peter R. de Vries was een heldhaftige bestrijder van onrecht, hoeder van de rechtsstaat en barmhartige steunpilaar. Superlatieven schieten te kort om de waarde van Peter R. de Vries voor de samenleving in woorden uit te drukken. De Puttense moordzaak, Natalee Holloway, Nicky Verstappen en recentelijk Tanja Groen; voor de betrokkenen en nabestaanden van deze zaken was Peter altijd van onschatbare waarde.

'Een leegte die niet kan worden opgevuld'
Mick van Wely en Kees van der Spek. Allebei collega's en vrienden van Peter R. de Vries. Via Zoom spraken ze met Humberto om te reageren om zijn overlijden.

In deze uitzending van Humberto waren Douwe Bob Posthuma en Theo Hiddema te gast. Hierin werd geacteerd door Kees van der Spek. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma Humberto met de titel Aflevering 29 werd uitgezonden op donderdag 15 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • Humberto - Tan terug op de late avond van RTL4

  Tan terug op de late avond van RTL4

  12-6-2022

  Humberto Tan is vanaf vanavond weer iedere werkdag te zien op RTL4. Nadat hij de afgelopen maanden weer op zondagavond te zien was, mag hij nu weer dagelijks aan de slag. Humberto neemt het stokje over van Beau van…
  Lees verder
 • Humberto - Humberto Tan vanavond terug met dagelijkse talkshow

  Humberto Tan vanavond terug met dagelijkse talkshow

  6-6-2021

  Humberto Tan keert terug op zijn vertrouwde plekje op de late avond van RTL4. De afgelopen maanden mocht hij al warmdraaien op de zondagavond, maar vanaf vanavond is hij weer vijf dagen per week te zien met zijn…
  Lees verder
 • Humberto - Humberto Tan maakt comeback op de late avond van RTL4

  Humberto Tan maakt comeback op de late avond van RTL4

  10-1-2021

  Humberto Tan keert vanavond weer terug op de late avond van RTL4. 2,5 jaar na het einde van RTL Late Night maakt Humberto zijn comeback met een nieuwe talkshow, die zijn eigen naam draagt. De weekendvariant van Beau en…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten