Uitzending
Humberto - Aflevering 27

Aflevering 27

Humberto

13-7-2021

| 1130 x bekeken | 0 reacties
7
In deze uitzending van Humberto onder andere:

'Team Kuipers' blikt terug op bijzondere EK-finale
Team Kuipers was ht grootste Nederlandse succes van dit Europees Kampioenschap voetbal. Bjrn Kuipers en zijn team bestaande uit Erwin Zeinstra en Sander van Roekel hebben al een Champions League-finale, twee Europa League-finales, de Confederations Cup-finale en de Europese Super Cup achter hun naam staan. En nu is de kroon op het werk daar, de finale van hun leven!

Gommers schrikt van prognoses ic-bezetting
"Voor elke covid-patint die we (op de ic) gaan krijgen, moeten we de reguliere zorg afschalen", aldus Diederik Gommers bij Humberto. Wat gaat er gebeuren als de prognoses uitkomen?

ANWB adviseert: 'Bereid je vakantie nog beter voor!'
Populaire vakantielanden zoals Griekenland, Frankrijk en Spanje scherpen de coronamaatregelen aan. We willen niets liever dan met een drankje op het strand liggen, maar gaan we nog op vakantie naar het buitenland nu de coronabesmettingen toenemen?

In deze uitzending van Humberto was Bjrn Kuipers te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma Humberto met de titel Aflevering 27 werd uitgezonden op dinsdag 13 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie