Uitzending
Humberto - Aflevering 26

Aflevering 26

Humberto

12-7-2021

| 1216 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van Humberto onder andere:

Organisatie achter Testen voor Toegang: 'Werkt nog niet overal'
"In de horeca is Testen voor Toegang lastig, onder andere vanwege de grote hoeveelheid mensen", vertelt Pier Eringa van Stichting Open Nederland, de organisatie achter de toegangstesten. Kunnen we de toegangstesten nog terug verwachten, nadat hier vrijdag grotendeels mee is gestopt?

Daan (22) heeft long covid: 'Oplossing is er niet'
Jongeren lopen een reëel risico op long covid, waarschuwden premier Rutte en coronaminister Hugo de Jonge tijdens de laatste persconferentie. De 22-jarige Daan worstelt er al veertien maanden mee. Hij vertelt over de enorme ups en downs, en dat hij hoopt dat er meer onderzoek naar wordt gedaan.

Boulevard na heftige dagen terug op de buis: 'Buitengewoon moedig'
De redactie van RTL Boulevard gaat door een extreem zware tijd. Na de aanslag op Peter R. de Vries, waar een aantal Boulevard-collega's vlak na de uitzending getuigen van was, werd zaterdag duidelijk dat het programma niet door kon gaan omdat de dreiging te groot werd. Maandagavond pakte het team de draad weer op.

Frits Barend emotioneel over aanslag op Peter R. de Vries
Nederland is al bijna een week in shock na de aanslag op Peter R. de Vries. De misdaadverslaggever vecht sinds vorige week dinsdag voor zijn leven in het ziekenhuis, nadat hij in het centrum van Amsterdam is neergeschoten. Frits Barend kent Peter R. goed. "Ik kan er echt geëmotioneerd om raken dat iemand die met ziel en zaligheid zijn vak uitoefent dat niet meer kan doen."

Zo krijgen we corona onder controle (volgens Marcel Levi)
Het coronavirus is aan een flinke opmars bezig, ook in Nederland. Maar volgens Marcel Levi is er hoop: "Je hebt twee dingen nodig om dit virus te bestrijden: ten eerste, vaccins. Daar zijn we allemaal wel van overtuigd. Ten tweede, gezond verstand!"

In deze uitzending van Humberto waren Charlie Aptroot en Frits Barend te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma Humberto met de titel Aflevering 26 werd uitgezonden op maandag 12 juli door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie