Uitzending
Humberto - Aflevering 24

Aflevering 24

Humberto

8-7-2021

| 2153 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van Humberto onder andere:

Het liefdesavontuur van Caroline in B&B Vol Liefde
Er zijn al programma's over Nederlanders in het buitenland, Nederlanders met een Bed & Breakfast. En er zijn ook veel programma's over de liefde... Maar een programma dat dit allemaal combineert, dat was er nog niet. Tot nu! In 'B&B Vol Liefde' helpt Art Rooijakkers zes singles met een Bed & Breakfast in hun zoektocht naar de ware liefde. Hij schoof, samen met kandidaat Caroline, aan.

Kunnen we op vakantie?
We dachten er eindelijk vanaf te zijn, maar het lijkt toch weer mis te gaan. Door de explosieve stijging van het aantal coronabesmettingen kondigt coronaminister Hugo de Jonge morgen waarschijnlijk nieuwe maatregelen aan. Wouter de Winther en Frank Oostdam waren te gast.

Wordt Van Gaal bondscoach?
De KNVB ziet in Louis Van Gaal de ideale bondscoach voor Oranje.. Vandaag vloog een zware delegatie van de bond naar Portugal om met hem te praten. Edwin Winkels schoof erover aan.

Direct verband tussen Taghi en aanslag Peter R. de Vries
Zojuist is bekend geworden dat er een direct verband lijkt te bestaan tussen de verdachten van de aanslag op Peter R. de Vries en de organisatie van Ridouan Taghi. Dat blijkt uit berichtgeving van de Telegraaf. De liquidatiepoging op Peter vertoont in de ogen van de recherche opvallende gelijkenissen met de moorden op de advocaat en broer van kroongetuige Nabil B. Mick van Wely was te gast.

'Mensen laten zich nog steeds bang maken'
Onze verslaggever Jar Ferwerda was in Den Haag en vroeg de kopstukken of we niet veel te vroeg weer zijn gaan feesten.

In deze uitzending van Humberto waren Art Rooijakkers, Edwin Winkel, Edwin Winkels, Jar Ferwerda en Wouter de Winther te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma Humberto met de titel Aflevering 24 werd uitgezonden op donderdag 8 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • Humberto - Humberto Tan vanavond terug met dagelijkse talkshow

  Humberto Tan vanavond terug met dagelijkse talkshow

  6-6-2021

  Humberto is een latenight talkshow van RTL4. Humberto Tan presenteert deze late avond talkshow en is ook de naamgever van de show. Humberto zit vol actualiteit, sport, entertainment, kunst en cultuur. Humberto zorgt…
  Lees verder
 • Humberto - Humberto Tan maakt comeback op de late avond van RTL4

  Humberto Tan maakt comeback op de late avond van RTL4

  10-1-2021

  Humberto is een latenight talkshow van RTL4. Humberto Tan presenteert deze late avond talkshow en is ook de naamgever van de show. Humberto zit vol actualiteit, sport, entertainment, kunst en cultuur. Humberto zorgt…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten