Uitzending
Humberto - Aflevering 23

Aflevering 23

Humberto

7-7-2021

| 2398 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van Humberto onder andere:

Humberto "Aflevering 23"
Talkshow vol actualiteit, entertainment, persoonlijke verhalen, muziek en uiteraard een flinke dosis sport.

Dit betekent Peter R. voor zoveel misdaadslachtoffers (zonder dat wij dat altijd zien)
Superlatieven schieten tekort om de waarde van Peter R. de Vries voor de samenleving in woorden uit te drukken. De Puttense moordzaak, Natalee Holloway, Nicky Verstappen en recentelijk Tanja Groen: voor de betrokkenen en nabestaanden van deze zaken is Peter altijd van onschatbare waarde.

Doen we genoeg om dit soort aanslagen te voorkomen?
Een aanslag op de rechtsstaat, zo noemde Koning Willem-Alexander vanochtend de moordpoging op Peter R. de Vries. Helaas is het niet de eerste aanslag. De afgelopen jaren werden de gebouwen van De Telegraaf en Panorama onder vuur genomen, de broer van kroongetuige Nabil B werd geliquideerd en ook zijn advocaat, Derk Wiersum, werd op klaarlichte dag van het leven beroofd. Doen we genoeg om dit soort aanslagen te voorkomen?

Grapperhaus bij Jair: 'Criminaliteit is een gewetenloos monster geworden'
Ook politiek Den Haag reageert geschokt op de aanslag op Peter R. De Vries. Politiek verslaggever Jair Ferwerda was vandaag, de dag na de moordaanslag, op het Binnenhof. Hij sprak daar met onder anderen premier Mark Rutte en minister van Justitie en Veiligheid Ferd Grapperhaus.

'Waarom hebben we deze aanslag nodig om dit weer op de kaart te zetten?'
Voorzitter van de Nederlandse Politiebond Jan Struijs bij Humberto: "Waarom hebben we deze aanslag nodig om dit weer op de kaart te zetten?"

Emotionele Arno Kantelberg stond op de bewuste avond met Peter R. bij Boulevard
Arno Kantelberg kent Peter R. de Vries al jarenlang. Op de bewuste avond van de moordaanslag op de misdaadverslaggever stonden zij nog samen aan de desk bij RTL Boulevard. "Ik fietste na de uitzending naar een afspraak en de politieauto's kwamen me tegemoet. Ik voelde al dat het niet goed zat", vertelt Kantelberg aan tafel bij Humberto Tan. Hij vertelt uitgebreid over hun goede band.

Hoe gaat Mick van Wely om met de moordaanslag op zijn collega Peter R.?
Een etmaal na de aanslag op Peter R. de Vries, vecht de misdaadverslaggever nog altijd voor zijn leven. We weten inmiddels dat er drie verdachten zijn aangehouden, waarvan er een is vrijgelaten. Het nieuws over de aanslag hakt er ook bij directe collega's flink in, zo vertelt misdaadverslaggever Mick van Wely in de talkshow van Humberto Tan.

RTL-baas Sven Sauvé: 'Peter R. vecht nog steeds voor zijn leven'
Op dinsdagavond is misdaadverslaggever Peter R. de Vries vlak na een uitzending van RTL Boulevard neergeschoten in de buurt van het Leidseplein in Amsterdam. Nederland is in shock. CEO van RTL Nederland Sven Sauvé vertelt bij Humberto hoe het een dag na de aanslag met Peter R. is. Ook schetst hij een beeld van wat Peter R. voor RTL betekent.

In deze uitzending van Humberto waren Arno Kantelberg en Jaïr Ferwerda te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan en Nicky Verstappen. Deze uitzending van het programma Humberto met de titel Aflevering 23 werd uitgezonden op woensdag 7 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • Humberto - Humberto Tan vanavond terug met dagelijkse talkshow

  Humberto Tan vanavond terug met dagelijkse talkshow

  6-6-2021

  Humberto is een latenight talkshow van RTL4. Humberto Tan presenteert deze late avond talkshow en is ook de naamgever van de show. Humberto zit vol actualiteit, sport, entertainment, kunst en cultuur. Humberto zorgt…
  Lees verder
 • Humberto - Humberto Tan maakt comeback op de late avond van RTL4

  Humberto Tan maakt comeback op de late avond van RTL4

  10-1-2021

  Humberto is een latenight talkshow van RTL4. Humberto Tan presenteert deze late avond talkshow en is ook de naamgever van de show. Humberto zit vol actualiteit, sport, entertainment, kunst en cultuur. Humberto zorgt…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten