Uitzending
Humberto - Aflevering 19

Aflevering 19

Humberto

1-7-2021

| 2083 x bekeken | 0 reacties
7
In deze uitzending van Humberto onder andere:

De bijzondere benen van Fleur Jong
Fleur Jong verloor op jonge leeftijd haar benen vanwege een bacteriële infectie. Haar droom om topsporter te worden, viel in duigen. Totdat ze een oplossing vond: twee blades. Over iets meer dan 20 dagen staat ze op de Olympische Spelen en maakt ze grote kans op een glimmende, goude medaille.

Epke Zonderland nog niet klaar voor Olympische Spelen
Is Epke Zonderland klaar voor de Olympische Spelen? Die vraag zullen veel mensen hem al gesteld hebben. Bij Humberto gaf hij antwoord.

Twee bijzondere nieuwe sporten bij Olympische Spelen!
Komende Olympische Spelen is Nederland op een tweetal nieuwe sporten vertegenwoordigd én kansrijk: de mannen 3x3 basketbal en 3 vrouwen bij het skateboarden. De sporters hadden zich buiten de studio verzameld.

Dafne Schippers: 'Elke dag pijn'
Eén van de sterren die we met extra veel aandacht gaan volgen in Tokio, is natuurlijk Dafne Schippers. In 2016 won ze zilver in Rio, maar een jaar eerder bracht ze Nederland in extase met haar wereldtitel op de 200 meter. Dafne Schippers was erbij via Zoom.

Dit zijn onze vlaggendragers!
We hebben er niet vier, maar vijf jaar op moeten wachten, maar over iets meer dan twintig dagen is het eindelijk zo ver: de Olympische Spelen van Tokio. Donderdagavond vond in de studio van Humberto de teamoverdracht plaats van de Olympische en Paralympische ploegen. De sporters zijn nu officieel in handen van sportkoepel NOC*NSF. En daar horen uiteraard ook vlaggendragers bij!

Openhartige Remy Bonjasky over 'elkaar leren begrijpen'
De Nederlandse Staat moet excuses maken voor het slavernijverleden. Met die aanbeveling kwam een speciale commissie vandaag. De Amsterdamse burgemeester Femke Halsema besloot niet langer te wachten en kwam vanmiddag al met excuses. Aan tafel: Remy Bonjasky, Eva Rosa Hol, Hans Goedkoop en Noraly Beyer.

In deze uitzending van Humberto waren Epke Zonderland, Femke Halsema, Hans Goedkoop, Noraly Beyer en Remy Bonjasky te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma Humberto met de titel Aflevering 19 werd uitgezonden op donderdag 1 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • Humberto - Tan terug op de late avond van RTL4

  Tan terug op de late avond van RTL4

  12-6-2022

  Humberto Tan is vanaf vanavond weer iedere werkdag te zien op RTL4. Nadat hij de afgelopen maanden weer op zondagavond te zien was, mag hij nu weer dagelijks aan de slag. Humberto neemt het stokje over van Beau van…
  Lees verder
 • Humberto - Humberto Tan vanavond terug met dagelijkse talkshow

  Humberto Tan vanavond terug met dagelijkse talkshow

  6-6-2021

  Humberto Tan keert terug op zijn vertrouwde plekje op de late avond van RTL4. De afgelopen maanden mocht hij al warmdraaien op de zondagavond, maar vanaf vanavond is hij weer vijf dagen per week te zien met zijn…
  Lees verder
 • Humberto - Humberto Tan maakt comeback op de late avond van RTL4

  Humberto Tan maakt comeback op de late avond van RTL4

  10-1-2021

  Humberto Tan keert vanavond weer terug op de late avond van RTL4. 2,5 jaar na het einde van RTL Late Night maakt Humberto zijn comeback met een nieuwe talkshow, die zijn eigen naam draagt. De weekendvariant van Beau en…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten