Uitzending
Humberto - Aflevering 14

Aflevering 14

Humberto

24-6-2021

| 2922 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van Humberto onder andere:

Ernst DaniŽl Smid en Rob de Nijs vragen aandacht voor parkinson
Rob de Nijs en Ernst DaniŽl Smid worden samen het gezicht van een nieuwe stichting die aandacht vraagt voor parkinson. In Nederland lijden meer dan 53 duizend Nederlanders aan de hersenziekte en dit aantal groeit enorm. Beide zangers hebben de ziekte zelf ook. Vandaag lanceren ze samen het bijzondere nummer 'De Muziek Gaat Altijd Door'. Ze schoven, samen met hun arts Bas Bloem, aan.

Emotionele verrassing voor Ernst DaniŽl Smid en Rob de Nijs
Een kleine verrassing voor Ernst DaniŽl Smid en Rob de Nijs. Coosje Smid, de dochter van Ernst DaniŽl, zong het nummer Als Je Overmorgen Oud Bent speciaal voor hen. Een prachtig moment.

El Ghazi: 'Ik wil gewoon voor Oranje spelen'
Aanstaande zondag is het D-Day voor het Nederlands elftal. Vanaf nu is het erop of eronder. Oranje moet winnen van TsjechiŽ, anders is het EK mislukt. Wie daar niet bij zal zijn, is Anwar El Ghazi. Hij leek zijn plek in het team van Frank de Boer terug te veroveren, maar viel op het allerlaatste moment af. El Ghazi was te gast, samen met Jack van Gelder.

Ons volkslied is eigenlijk een cover...
Al talloze EK-wedstrijden zien we spelers en toeschouwers uit volle borst het volkslied meezingen. Of het nou het Wilhelmus, Fratelli d'Italia of La Marseillaise is, allemaal hebben ze een verhaal. Aan tafel: Chazia Mourali, Jet Berkhout en muzikanten Dominic Seldis en Giovanni Caminita. En ťťn ding hebben ze allemaal gemeen: liefde voor hun volkslied.

Hilariteit bij Italiaanse volkslied!
Giovanni Caminita speelt live bij Humberto het Italiaanse volkslied. Omdat het altijd luidkeels wordt meegezongen, zongen de gasten aan tafel het ook mee! Al ging dat niet helemaal volgens plan...

Tweede Kamer gaat verhuizen: 'Mega grote operatie'
De Tweede Kamer maakt zich op voor de grootste verhuizing uit haar geschiedenis. Het huidige parlement gaat op slot voor een verbouwing en de Kamer verkast naar een nieuw tijdelijk onderkomen, het oude ministerie van Buitenlandse Zaken. Onze verslaggever JaÔr Ferwerda keek vandaag hoe Kamerleden de laatste verhuisdozen aan het inpakken zijn.

Is de CoronaCheck-app veilig?
Het moet hťt toegangsbewijs worden voor een vakantie naar het buitenland: de digitale reispas. Vanaf vandaag zijn, naast testbewijzen, ook vaccinatiebewijzen beschikbaar in de CoronaCheck-app. En dat liep gelijk storm... DaniŽl Verlaan, techjournalist van RTL Nieuws, en Petra Kok van reisorganisatie TUI waren te gast.

In deze uitzending van Humberto waren Chazia Mourali, Dominic Seldis, Ernst DaniŽl Smid, Rob de Nijs, Jack van Gelder en JaÔr Ferwerda te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma Humberto met de titel Aflevering 14 werd uitgezonden op donderdag 24 juni door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie