Uitzending
Humberto - Aflevering 9

Aflevering 9

Humberto

17-6-2021

| 945 x bekeken | 0 reacties
7
In deze uitzending van Humberto onder andere:

Romy Monteiro - Einde Of Begin
Romy Monteiro is actrice, deelt hier en daar punten uit op het Eurovisie Songfestival en heeft nu ook nieuwe muziek! Live bij Humberto speelde ze haar nieuwe single Einde Of Begin.

Romy over Songfestival: 'Voelde van spanning benen niet meer'
Dat ze de sterren van de hemel zingt, is geen verrassing. Ze schittert namelijk al jaren in verschillende musicals en komt nu met een nieuwe single. Maar Romy Monteiro is meer dan dat, want sinds kort kruipt zij in de huid van haar alterego Indra Kalkhoven in het fictieve Meerdijk.

Stefano Keizers staat naakt in tijdschrift
Het is een bloedbad in bladenland: Vogue verdwijnt, Glamour verdwijnt, de Esquire verdwijnt, en ook de Viva verdwijnt. Daarmee valt ook het doek voor de bekendste tijdschriftenrubriek van Nederland, waarin mensen uit de kleren gaan. Aan tafel Arno Kantelberg, hoofdredacteur van Esquire en Saskia van Engeland, die als allereerste naakt in de Viva stond.

Het wordt heftig weer!
U heeft vandaag waarschijnlijk allemaal in de zon gezeten op deze eerste officiële landelijke tropische dag. Maar pas op: het weer slaat om! Flinke onweersbuien worden verwacht. Meteoroloog Amara Onwuka schoof aan.

In deze uitzending van Humberto waren Amara Onwuka, Arno Kantelberg, Romy Truggelaar en Stefano Keizers te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma Humberto met de titel Aflevering 9 werd uitgezonden op donderdag 17 juni door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie