Uitzending
Humberto - Aflevering 16

Aflevering 16

Humberto

28-6-2021

| 909 x bekeken | 0 reacties
7
In deze uitzending van Humberto onder andere:

'Vier keer heen en weer naar maan gevlogen'
Het moment dat je wist dat ging komen, was dit weekend eindelijk daar: de clubs gingen weer open! Er werden plaatjes gedraaid, er werd gedronken, er werd gehost. Kortom: de bloemetjes werden buiten gezet. Sunnery James, Ryan Marciano en Nicky Romero kijken vooruit op de 'summer of love'.

Blijft Frank de Boer bondscoach?
Het moest een historische sportzondag worden, maar het hele land heeft een oranjekater na de uitschakeling van het Nederlands elftal op het EK. Gelukkig wordt dat gevoel deels goedgemaakt door de prestaties van Max Verstappen en Mathieu van der Poel. Jack van Gelder en oud-wielrenner Thomas Dekker waren te gast.

Grote verrassing voor acteur Nando!
Nando Liebregts acteert al jaren maar speelde nog nooit in een film. Daar komt nu verandering is; hij is een van de hoofdrolspelers in de nieuwe bioscoopfilm 'De Kameleon aan de Ketting'. En: Humberto had nog een grote verrassing voor hem!

'Deltavariant wordt dominant in Nederland'
Nederland is zo goed als open, maar sommige landen hebben juist weer strengere maatregelen ingevoerd. De reden: de zeer besmettelijke deltavariant, die ook in Nederland aan een opmars bezig is. Hoe verstandig is de 'Grote Versoepeling' van afgelopen weekend eigenlijk?

In deze uitzending van Humberto waren Jack van Gelder en Thomas Dekker te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma Humberto met de titel Aflevering 16 werd uitgezonden op maandag 28 juni door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie