Uitzending
Humberto - Aflevering 10

Aflevering 10

Humberto

18-6-2021

| 1829 x bekeken | 0 reacties
7
In deze uitzending van Humberto onder andere:

Måneskin kijkt terug op carrière
Al weken voert Eurovisie Songfestivalwinnaar Måneskin de hitlijsten aan. De populariteit van de band rijst in heel Europa tot grote hoogte. Hordes fans staan overal in de rij, ook hier buiten. De Italiaanse rockers zijn voor een kort bezoek in ons land en zijn vanavond hier om hun overwinning nog maar eens te vieren!

'Nu ben ik een jonge God'
Louis van Gaal en Erik Scherder bundelen de krachten en hebben een gezamenlijke missie: ze willen een systeem waarbij mensen van jongs af aan geholpen worden hun leven lang gezond te blijven door sport en beweging vast onderdeel te laten zijn van hun dagelijks leven. Het is daarmee namelijk slecht gesteld in Nederland.

Deze film moeten we zien: Gunda
De film Gunda is een wereldwijde sensatie en dat is opvallend, want het is een anderhalf uur lange zwart-wit-film over een varken. In de film zelf gebeurt vrij weinig, maar de beelden zijn adembenemend, betoverend en rustgevend. Dolf Jansen heeft de film gezien en was enorm onder de indruk.

Måneskin - I Wanna Be Your Slave
Måneskin won het Eurovisie Songfestival en zitten sindsdien in een achtbaan. Wereldwijde bekendheid en gillende fans. Ze zijn kort in Nederland en speelden live bij Humberto hun grootste hits!

Louis van Gaal als nieuwe formateur?
Onze verslaggever Jair Ferwerda was vandaag bij de ministerraad in Den Haag en sprak de politieke kopstukken over de afgelopen week. De formatie gaat nog steeds erg langzaam, maar: Louis van Gaal wil het graag overnemen!

Ons land gaat weer open!
Nederland gaat weer open! Het mondkapje kan overboord, het thuiswerkadvies vervalt en het volledige publieke leven gaat weer van start. Met de door het kabinet aangekondigde versoepelingen van de coronamaatregelen, keert het normale leven volgende week zaterdag dus grotendeels terug. Floor Bremer was te gast.

In deze uitzending van Humberto waren Dolf Jansen, Erik Scherder, Jaïr Ferwerda en Louis van Gaal te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma Humberto met de titel Aflevering 10 werd uitgezonden op vrijdag 18 juni door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie