Uitzending
Humberto - Aflevering 12

Aflevering 12

Humberto

22-6-2021

| 657 x bekeken | 0 reacties
7
In deze uitzending van Humberto onder andere:

Deze hobby had je niet achter Arjan Postma verwacht...
Als je sumoworstelen zegt, denk je niet meteen aan boswachter Arjan Postma. En toch is hij hierdoor gefascineerd. Maar waarom?

Waarom is Tony de ideale Bachelor?
Er was eens een party-prins met een diep gekoesterde wens: zijn droomvrouw vinden... Tony Junior! Hij gaat het avontuur aan in de Bachelor. Wat maakt hem dé prins op het witte paard? En wat vindt zijn ex-vriendin Maan van zijn deelname?

De heftige jeugd van Harm Edens
Harm Edens houdt van een uitdaging. Daarom besloot hij een boek te schrijven dat zowel over zijn moeizame relatie met zijn vader gaat als over zijn obsessie voor het Verenigd Koninkrijk. Bij Humberto vertelt hij wat er zo lastig was aan zijn jeugd aan de hand van anekdotes uit zijn nieuwe boek.

Waarom wil de kabinetsformatie niet vlotten?
Informateur Mariëtte Hamer is er niet in geslaagd de zes meest betrokken partijen op één lijn te krijgen. Nu de formatie deze week door de 100 dagen gaat, legt ze de bal terug bij de twee grootste partijen die de verkiezingen gewonnen hebben. Jair Ferwerda besloot verhaal te halen bij de politieke kopstukken!

In deze uitzending van Humberto waren Arjan Postma, Harm Edens, Jaïr Ferwerda, Jan Postma en Mariëtte Hamer te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma Humberto met de titel Aflevering 12 werd uitgezonden op dinsdag 22 juni door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie