Uitzending
Humberto - Aflevering 8

Aflevering 8

Humberto

16-6-2021

| 1037 x bekeken | 0 reacties
6
Talkshow vol actualiteit, entertainment, persoonlijke verhalen, muziek en uiteraard een flinke dosis sport.

In deze uitzending van Humberto onder andere:

Grootste verrassing, grootste teleurstelling, beste speler, beste team van het EK?
Het Nederlands Elftal speelt morgen de tweede wedstrijd in de poulefase van het EK Voetbal. De tegenstander: Oostenrijk. In de aanloop naar het EK toe klonk er veel kritiek, maar sinds de gewonnen wedstrijd tegen Oekraïne is de sfeer opperbest. Vandaag op de training zagen we weer een vrolijk, ontspannen en gefocust Oranje. Jack van Gelder, Marcel Maijer en Dirk Kuyt waren te gast.

Een historische ontmoeting tussen Biden en Poetin
De ogen van de wereld waren vandaag gericht op het Zwitserse Genève, waar de eerste ontmoeting plaatsvond tussen de nieuwe Amerikaanse president Joe Biden en zijn Russische ambtsgenoot Vladimir Poetin. Het begon allemaal met een handshake. Michiel Vos was te gast, Eva Hartog was erbij vanuit Moskou.

Claudia de Breij - Een Nieuwe Dag
Claudia de Breij zong live bij Humberto haar nieuwe nummer 'Een Nieuwe Dag'.

Emotionele Claudia de Breij over de kracht van muziek
Rampjaar 2020 stond voor Claudia de Breij in het teken van de continue afgelasting van haar nieuwe voorstelling en daar kwam nog eens bij dat ze na 20 jaar samenwerking afscheid van haar vaste muzikale partner. Hoog tijd dus om in 2021 een nieuwe uitdagingen te vinden en die bleek te liggen in de muziek, waarmee ze in het verleden al vaak succes had.

Orlando Kadir deed aangifte tegen drie topambtenaren van Belastingdienst
Hebben topambtenaren onder ede gelogen over de toeslagenaffaire? Jurist Orlando Kadir denkt van wel, vandaag deed hij namens 891 gezinnen aangifte tegen drie topambtenaren van de Belastingdienst. RTL Nieuws en Trouw onthulden afgelopen vrijdag dat er mogelijk meineed is gepleegd.

In deze uitzending van Humberto waren Claudia de Breij, Dirk Kuijt, Jack van Gelder, Marcel Maijer, Michiel Vos en Sting te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma Humberto met de titel Aflevering 8 werd uitgezonden op woensdag 16 juni door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie