Uitzending
Het mooiste meisje van de klas - Marjan

Marjan

Het mooiste meisje van de klas

7-12-2009

| 4636 x bekeken | 0 reacties
7
Amusementsprogramma vol nostalgie, schoonheid en de betekenis daarvan. Maar bovenal prachtig en herkenbaar drama. Klasgenoten en bekenden halen herinneringen aan het mooiste meisje en de oude schooltijd op. Kortom: bijzondere verhalen en veel liefde, dat iedere kijker terugvoert naar de overzichtelijke tijd op school.

Marjan (1954) heeft haar moeilijke jeugd en de strijd tegen een levensbedreigende ziekte achter zich gelaten. Nu is het tijd om met plezier terug te kijken op de jaren dat zij en haar schoolvriendin bevriend waren met toonaangevende muzikanten uit de Haagse muziekscène.
Ze was zeker geen groupie, maar had wel een meer dan vriendschappelijke relatie met bandleden van Tee Set en Cuby & the Blizzards. De jaren '70 waren voor Marjan een wilde tijd met spannende momenten. Maar wie was de echte Marjan achter dat mooie meisje met die weelderige vormen?

Presentatie: Jaap Jongbloed.

Deze uitzending van het programma Het mooiste meisje van de klas met de titel Marjan is uitgezonden op maandag 7 december door de TROS. De presentatie was in handen van Jaap Jongbloed.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie