Uitzending
Het mooiste meisje van de klas - Lisenka

Lisenka

Het mooiste meisje van de klas

16-11-2009

| 7854 x bekeken | 0 reacties
8
Op haar middelbare school in Zaandijk is Lisenka nog wat onzeker over haar lengte, maar niet veel later komt het haar maar wat goed uit als ze merkt dat ze daardoor ouder wordt ingeschat dan ze in werkelijkheid is. Probleemloos komt ze elke disco binnen. Al snel schudt ze haar verlegenheid van zich af en verandert zij in een extraverte flirt.

De combinatie leren en uitgaan gaat haar moeiteloos af. Ze rondt haar VWO af en gaat uiteindelijk diergeneeskunde studeren, maar is 's nachts een bekende verschijning in de houseclubs van die tijd. De Roxy, de It, overal kennen ze Lisenka. Daarnaast verschijnt ze als model in menig modeblad.
Na haar studie en stage in Zuid Afrika wordt ze dierenarts in Amsterdam. Het leven lacht haar tegemoet en ze wil graag kinderen met haar grote liefde Marc. Tot ze op een feestelijke avond een onfortuinlijke val maakt...

Presentatie: Jaap Jongbloed.

Deze uitzending van het programma Het mooiste meisje van de klas met de titel Lisenka is uitgezonden op maandag 16 november door de TROS. De presentatie was in handen van Jaap Jongbloed.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie