Uitzending
Het mooiste meisje van de klas - Kathy

Kathy

Het mooiste meisje van de klas

14-12-2009

| 6280 x bekeken | 0 reacties
6
'Het lijkt wel een sprookje uit 1001 nacht', zo reageren oud-klasgenoten van de Brabantse Kathy (36) als ze trouwfoto's van hun vroegere schoolvriendin zien.
En ze hebben gelijk, want Kathy trouwt in 2005 met haar Maleisische droomprins. De bruiloft duurt drie dagen en het festijn wordt door maar liefst 1500 mensen bezocht. Onder de gasten bevinden zich twee sultans en de koning van het Zuidoost-Aziatische land. Kathy doorloopt de havo in Roosendaal waar ze met haar diepblauwe ogen menig jongenshart sneller doet kloppen.
Bovendien is Kathy een vrijgevochten dame die precies doet waar ze zin in heeft. Tien jaar geleden loopt Kathy de zoon van een schatrijke Maleisische familie tegen het lijf. De twee worden verliefd en Kathy besluit het vliegtuig te pakken naar het land van haar nieuwe liefde. Eenmaal in het islamitische MaleisiŽ blijkt ze minder welkom dan verwacht. De invloedrijke ouders van haar vriend hebben grote moeite met de komst van zijn blonde, westerse vriendin.
Ondanks tegenwerking van de familie wordt Kathy een Maleisische sprookjesbruid en beweegt ze zich in hooggeplaatste kringen. Hoe ze dit heeft bereikt en of ze nog steeds dat vrijgevochten meisje uit Roosendaal is, vertelt ze aan Jaap Jongbloed, die haar bezoekt op het immense landgoed van haar schoonfamilie.

Presentatie: Jaap Jongbloed.

Deze uitzending van het programma Het mooiste meisje van de klas met de titel Kathy is uitgezonden op maandag 14 december door de TROS. De presentatie was in handen van Jaap Jongbloed.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie