Uitzending
Het mooiste meisje van de klas - Susan

Susan

Het mooiste meisje van de klas

23-11-2009

| 4127 x bekeken | 0 reacties
8
Amusementsprogramma vol nostalgie, schoonheid en de betekenis daarvan. Maar bovenal prachtig en herkenbaar drama. Klasgenoten en bekenden halen herinneringen aan het mooiste meisje en de oude schooltijd op. Kortom: bijzondere verhalen en veel liefde, dat iedere kijker terugvoert naar de overzichtelijke tijd op school.
Afl.: Susan. Susan wordt op oudejaarsavond 1966 geboren en groeit op in een oude boerderij in Enschede. Haar familie valt op in de agrarische omgeving; vader is een kunstfotograaf uit Frankrijk en moeder maakt kleding voor de opera. Een artistiek gezin. Susan ontpopt zich dan ook als een extraverte persoonlijkheid, die over een bijzondere stem blijkt te beschikken. En dan is ze ook nog eens een natuurlijke schoonheid. Als ze na haar middelbare school het conservatorium bezoekt, lijkt een glorieuze carrière op het podium in het verschiet te liggen. Jaap Jongbloed bezoekt haar in haar huidige woonplaats Wenen, waar zij inmiddels de harten van vele Oostenrijkers heeft veroverd.
Waarmee en waarom kennen we haar in Nederland nog niet?

Presentatie: Jaap Jongbloed.

Deze uitzending van het programma Het mooiste meisje van de klas met de titel Susan is uitgezonden op maandag 23 november door de TROS. De presentatie was in handen van Jaap Jongbloed.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie