Uitzending
Het mooiste meisje van de klas - Suzannah

Suzannah

Het mooiste meisje van de klas

2-11-2009

| 4958 x bekeken | 0 reacties
7
Het verhaal van Suzannah.

Als zij op jonge leeftijd vanuit Engeland in Nederland komt, gaat er een wereld voor haar open; ze hoeft geen schooluniform te dragen en krijgt veel belangstelling van haar schoolgenoten. Ze spreekt vloeiend Engels en is oogverblindend mooi. Meisjes uit haar klas willen net zo zijn als zij.
Als ze al op jonge leeftijd wordt gescout door een modellenbureau, heeft men daar op haar keurige school in Eindhoven weinig begrip voor. Studie gaat er boven alles.

Suzannah weet al snel dat leren niet haar ding is. Ze wil de wereld in! Dankzij haar werk als model komt zij overal en met iedereen in contact. Frankrijk, AustraliŽ, Zuid-Afrika. Overal woont ze en gaat ze op zoek naar het geluk, tot ze in Tel Aviv de ware denkt te vinden.
Ze is nu 40 en ontwerpt daar bruidsjaponnen voor aankomende bruidjes. Alleen wacht dit mooiste meisje van de klas zelf nog altijd op de perfecte vader van haar kinderen...

Presentatie: Jaap Jongbloed.

Deze uitzending van het programma Het mooiste meisje van de klas met de titel Suzannah is uitgezonden op maandag 2 november door de TROS. De presentatie was in handen van Jaap Jongbloed.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie