Uitzending
Hallo Nederland - 17-12-2018

17-12-2018

Hallo Nederland

257 x bekeken | 0 reacties
6
GroenLinks wil dat de productie van xtc onder regie komt van de overheid, en daarmee uit het criminele circuit wordt gehaald. Dat zegt Tweede Kamerlid Kathalijne Buitenweg (GroenLinks) in een interview met de Volkskrant. In diezelfde krant pleit de Bredase burgemeester Paul Depla (PvdA) voor het opheffen van het verbod op xtc-gebruik.

Verder: een wereldprimeur voor Burgers' Zoo in Arnhem. Het is ze daar gelukt om als allereerste succesvol anticonceptie toe te passen bij een vis. En dan gaat het om een flinke vis: de gevlekte adelaarsrog.

En Nederland heeft twaalf nieuwe restaurants met een Michelinster. Dat bleek vandaag bij de bekendmaking in Amsterdam. Chefkok Thijs Meliefste was ook uitgenodigd bij de bekendmaking, voor de derde keer alweer. De twee voorgaande keren won hij de ster niet. Vandaag was de spanning bij hem en zijn team in het restaurant dan ook extra hoog. Want drie maal is scheepsrecht, toch?

De presentatie was in handen van Carrie ten Napel en Jeroen Latijnhouwers. Deze uitzending van het programma Hallo Nederland werd uitgezonden op maandag 17 december door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie