Uitzending
Hallo Nederland - 21-12-2018

21-12-2018

Hallo Nederland

422 x bekeken | 0 reacties
5
Het is de allerlaatste uitzending. Na 4,5 jaar met veel plezier het programma gemaakt te hebben, stoppen we ermee. En dat doen we op een bijzondere manier: met veel kijkerstips.

We beginnen met taart. Want het lijkt zo vanzelfsprekend bij een verjaardag, maar dat zit er niet voor iedereen in. En daarom bakken de vrijwilligers van voedselbank De Bevelanden wekelijks taarten voor kinderen in de omgeving die jarig zijn.

De volgende kijkerstip komt van Gea Elferink. Zij tipte ons over haar zoon Siewe. Dankzij hem wordt de koffie gebracht, gaan deuren vanzelf open en lampen aan. Maar Siewe hoeft er zijn stoel niet voor uit te komen.

En hij was de geestelijk vader van Toppop: Rien van Wijk. Een programma dat voor zoveel mooie en memorabele momenten heeft gezorgd, maar waar veel ook niet meer van is terug te zien omdat het exclusief was of omdat het op oud archiefmateriaal staat. En daarom is het zo leuk dat hij nou net dat materiaal laat digitaliseren.

De presentatie was in handen van Carrie ten Napel en Jeroen Latijnhouwers. Deze uitzending van het programma Hallo Nederland werd uitgezonden op vrijdag 21 december door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie