Uitzending
Hallo Nederland - 13-12-2018

13-12-2018

Hallo Nederland

155 x bekeken | 0 reacties
6
Actievoerders vanuit het hele land trekken naar Groningen voor de landelijke manifestatie tegen gaswinning. Want nu in Groningen de gaskraan stukje bij beetje wordt dichtgedraaid, zoeken gasbedrijven naar nieuwe locaties voor gaswinning, bijvoorbeeld in Friesland en Brabant. De bewoners rond die gasvelden zien dat totaal niet zitten en komen nu dus in actie.

Verder: in Londen gaat het WK darts van start, waar wordt gestreden om de belangrijkste beker van het jaar. Naast bekende gezichten als Raymond van Barneveld en Michael van Gerwen doen voor het eerst ook twee vrouwen mee aan het toernooi.

En Candlelight, wie kent het radioprogramma niet? Vanaf januari is Jan van Veen opnieuw te horen met zijn kenmerkende stem waarmee hij gedichten voordraagt. Het programma is dan te beluisteren op NPO Radio 5 en daarmee keert Candlelight na ruim 30 jaar terug bij de publieke omroep.

De presentatie was in handen van Carrie ten Napel en Jeroen Latijnhouwers. Deze uitzending van het programma Hallo Nederland werd uitgezonden op donderdag 13 december door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie