Uitzending
Hallo Nederland - 12-12-2018

12-12-2018

Hallo Nederland

251 x bekeken | 0 reacties
6
Sensoor, de Landelijke Luisterlijn heeft vandaag een nieuwe naam gekregen. Onthuld door niemand minder dan prinses Beatrix. Een lijn waar jaarlijks 450.000 telefoontjes binnen komen van mensen die op zoek zijn naar een luisterend oor en waar bijna 1500 vrijwilligers aan zijn verbonden. Maar zelfs met die aantallen groeit de stichting bijna uit haar jasje.

Verder: 60 procent van onze achterban heeft een testament en 40 procent dus niet! Bar weinig, als je bedenkt dat nabestaanden met nare gevolgen te maken kunnen krijgen als er niks is geregeld. Het bezighouden met je testament is niet de meest leuke bezigheid. Ingewikkeld en het confronteert je met je eigen sterfelijkheid, toch kan het je nabestaanden duizenden euro's schelen.

En een bescheiden orchideekweker uit Wateringen krijgt niet zo bescheiden orders binnen. Zo pronken zijn orchideeŽn onder andere bij het bekende Burj Al Arabhotel in Dubai en zijn ze te zien op de Amerikaanse catwalk waar Doutzen Kroes overheen loopt. En recentelijk kwam daar een nieuwe bestelling binnen: 120.000 orchideeŽn voor een Indiase miljardairsdochter die gaat trouwen

De presentatie was in handen van Carrie ten Napel en Jeroen Latijnhouwers. Deze uitzending van het programma Hallo Nederland werd uitgezonden op woensdag 12 december door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie