Uitzending
Goedemorgen Nederland - 25-11-2008

25-11-2008

Goedemorgen Nederland

1129 x bekeken | 0 reacties
6
Nieuwe functie Dick Berlijn
Commandant der Strijdkrachten Dick Berlijn ging afgelopen april met vervroegd pensioen.
Nu is Berlijn geinstalleerd als voorzitter van de Nederlandse Maatschappij voor Handel en Nijverheid. Dat klinkt als iets heel anders, maar beide functies staan voor het maatschappelijk belang. Dick Berlijn praat over zijn nieuwe idealistische functie. Ook de missie in Uruzgan komt aan bod, Berlijn blijft ondanks het groeiende aantal Nederlandse slachtoffers achter de missie staan.

Het nieuwsoverzicht
Het Nieuwsoverzicht van dinsdag 25 november, gepresenteerd door Raja Felgata.

Joris Linssen maakt nieuwe 'Showroom'
Vanavond gaat een nieuwe serie van het populaire programma uit de jaren zeventig van start. Ditmaal onder de titel 'Joris' Showroom', en gepresenteerd door Joris Linssen. Joris blijkt ooit bij de TV te zijn gegaan uit fascinatie voor de interessante maar onbekende Nederlanders die aan bod kwamen in 'Showroom'. Eerder maakte hij al Taxi waarin ook excentrieke Nederlanders aan bod kwamen. Linssen is deze maand ook begonnen aan een eigen theaterprogramma, Tranen van Geluk, waarin hij Mexicaanse Evergreens zingt met de akoestische band Caramba.

Deze uitzending van het programma Goedemorgen Nederland is uitgezonden op dinsdag 25 november door de KRO. Te gast waren Dick Berlijn en Joris Linssen. De presentatie was in handen van Raja Felgata.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie