Uitzending
Goedemorgen Nederland - 24-11-2008

24-11-2008

Goedemorgen Nederland

1974 x bekeken | 0 reacties
6
Spits valt mee na weeralarm

Gisteren gaf de ANWB een spitsalarm uit vanwege de verwachte chaos op de weg door sneeuwval. Weerman Piet Paulusma bericht over de toestand op de weg en waarschuwt voor gladheid bij de avondspits door dalende temperaturen. Afgelopen weekend vielen er negen doden in het verkeer. Dit laat volgens directeur Joop Goos, van Veilig Verkeer Nederland, zien dat we het moeilijk blijven vinden om ons aan te passen aan het plotselinge winterweer. Het advies van Veilig Verkeer Nederland blijft simpel: Ga alleen met de auto als het echt niet anders kan, pas je snelheid aan en houd afstand. Mocht je toch in een slip komen, rem dan niet.

Van Gaal kan het nog steeds
AZ is één keer kampioen geworden, in 1981. Destijds hadden ze het kampioenschap te danken aan een suikeroom. Afgelopen weekend klopte Alkmaar streekgenoot Ajax met 2 tegen 0. Marcel Rözer ziet de overeenkomsten met 27 jaar geleden en geeft AZ weer een kans.
Van Gaal staat aan het roer van AZ en lijkt er naast de punten ook vandoor te willen gaan met het jonge imago van de Amsterdammers. Verder komen de kunsten van de 'houten klaas' van Willem 2, topscoorder Frank Demouge, uitgebreid aan bod.

Nieuw dieptepunt kredietcrisis
De beursen bereikten vrijdag wereldwijd nieuwe dieptepunten. De overheid kwam dit weekend met nieuwe maatregelen om de kredietcrisis te kunnen overleven. Paul Laseur, redacteur bij BNR nieuwsradio, geeft zijn visie op deze maatregelen.

Nikki geeft zich bloot
De laatste winnares van Idols laat zich van haar persoonlijke kant zien op haar eerste album; 'Nikki Naked'.
Nikki Kerkhof wilde alle nummers van begin tot het eind zelf in de hand hebben, daarom duurde het maanden voordat het album er was. 'Nikki Naked' is rauwer en meer rocky dan we van de zangeres gewend zijn. Nikki gaat terug naar haar roots en er zitten veel akoestische instrumenten in de liedjes. Ze zingt ‘Bring me Down’ live in de studio.

Deze uitzending van het programma Goedemorgen Nederland is uitgezonden op maandag 24 november door de KRO. Te gast waren Marcel Rözer, Nikki Kerkhof en Piet Paulusma.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie