Uitzending
Goedemorgen Nederland - 18-11-2008

18-11-2008

Goedemorgen Nederland

1474 x bekeken | 0 reacties
6
De VVD wordt 'Groen Rechts'
Mark Rutte presenteerde gisteren een pamflet met zijn visie op groene energie. De consumptie van 'gewone' energie stijgt, maar het aanbod daalt. De burger wordt hierdoor opgezadeld met flink hogere energieprijzen. De VVD-lijsttrekker geeft in de uitzending zijn liberale visie op het energievraagstuk van de 21e eeuw.

Topverkopers
Jort Kelder presenteert vanaf 6 december het nieuwe KRO-programma 'Topverkopers'. In het programma strijden tien verkopers - van een blondje met vrouwelijke charmes tot een gladde verkoper - met elkaar om de hoogste omzet in verschillende branches. Hoe ver gaan de verkopers? We vragen het aan Jort Kelder.

Film over Marokkaanse identiteit
De Marokkaanse Hassan Azahaf ging op zoek naar zijn identiteit en legde dat vast op beeld. Anderhalf jaar lang zocht hij naar antwoorden op existentiële vragen. Hij is nog maar negentien en nu al gaat zijn documentaire ‘Loos Alarm’ in première.

De documentaire ‘Loos Alarm’ gaat morgen in première in Podium Mozaïek in Amsterdam. Voor meer informatie verwijzen wij naar de website van Stadsdeel Bos en Lommer.

Harry Glotzbach heeft eigen theatershow
Iedereen kent hem natuurlijk als volkszanger Barry die verdacht veel op Dries Roelvink lijkt, uit de reclame van een bekend casino. Maar nu heeft hij zijn eerste theatershow; 'Pura Vida'. Harry Glotzbach is te gast.

Deze uitzending van het programma Goedemorgen Nederland is uitgezonden op dinsdag 18 november door de KRO. Te gast waren Jort Kelder en Mark Rutte.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie