Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
EenVandaag - 8-1-2007

8-1-2007

EenVandaag

742 x bekeken | 0 reacties
6
Terroristenafdeling Vught: Inhumaan?
Samir A. ging in hongerstaking als protest tegen het regime van de terroristen afdeling in Vught. Hij is niet de enige die vindt dat gevangenen er onmenselijk worden behandeld. Gedetineerden en hun advocaten willen dat de afdeling wordt opgeheven. Is het regime echt zo inhumaan? En moet de terroristenafdeling gesloten worden?

Extreme overlast
Mensen die zichzelf ernstig verwaarlozen, vereenzamen en hun buren tot wanhoop drijven. Het lijken uitzonderingen, maar alleen al in Amsterdam zijn het er misschien meer dan tienduizend. Dat zegt Paul Teunissen, die het boek 'Extreme overlast' schreef over zijn ervaringen met verwaarloosde mensen in de stad. EénVandaag ging een ochtend met hem op stap.

Verloedering van industrieterreinen
Veel gebouwen op industrieterreinen staan leeg, ook al zijn ze soms nog maar tien tot vijftien jaar oud. Dat leidt tot verloedering. Gemeenten lokken ondernemers met goedkope grond naar hun nieuwe bedrijvencomplexen. EénVandaag spreekt met demissionair minister Winsemius van VROM over dit probleem.

Deze uitzending van het programma EenVandaag is uitgezonden op maandag 8 januari door de AVRO en de TROS. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie